ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του Γάλλου από τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Σύμφωνα με τη MARCA, η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ θα γίνει στο νέο Μπερναμπέου μεταξύ του Euro 2024 και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Από την 1η Ιουλίου ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι κι επισήμως παίκτης της Ρεάλ, με τις δύο πλευρές να έχει ήδη συμφωνήσει και τον Γάλλο σταρ να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο 25χρονος μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Παρί κι ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, υπογράφοντας ένα τεράστιο deal, που θα του αποφέρει ετησίως από 15-20 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Σύμφωνα με τη MARCA, η παρουσίασή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νέο, υπερσύγχρονο Μπερναμπέου στο πλαίσιο μιας ανεπίσημης τελετής εγκαινίων του ανακαινισμένου σταδίου.

Πότε θα γίνει; Το καλεντάρι είναι αρκετά πιεσμένο το καλοκαίρι λόγω του Euro 2024 στη Γερμανία, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρεάλ αναμένεται να παρουσιάσει τον Γάλλο στο διάστημα μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου) και πριν από τους Ολυμπιακούς (24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου).

Μάλιστα, στο στρατόπεδο των Μαδριλένων έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για τη μεγάλη εκδήλωση.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ