ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Αυτό είναι το τεράστιο deal του Γάλλου σταρ με τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει © 2024 MATHIEU PATTIER / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ, καθώς έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο για πέντε χρόνια σύμφωνα με τους Ισπανούς. Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα του τεράστιο deal με τους Μαδριλένους.

Δεδομένη θεωρείται στην Ισπανία πλέον η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ. Δημοσίευμα της MARCA τη Δευτέρα (19/02) ανέφερε ότι ο Γάλλος σταρ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "μερένγκες", το οποίο θα είναι διάρκειας πέντε ετών.

Λίγο αργότερα η Mundo Deportivo δημοσίευσε τα οικονομικά δεδομένα του τεράστιου deal των δύο πλευρών, με τον 25χρονο να λαμβάνει ετήσιες απολαβές μεταξύ 15-20 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τα μπόνους επίτευξης στόχων, ο Εμπαπέ θα λάβει κι ένα μπόνους μεταγραφής, το οποίο αναμένεται να είναι αξίας 50 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι όπως αναφέρεται η συμφωνία έκλεισε στις αρχές Φεβρουαρίου και από την 1η Ιουλίου ο Εμπαπέ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ, κάτι που γνωρίζει κι ο πρόεδρος της Παρί από την περασμένη Τρίτη (13/02), όταν συναντήθηκε με τον παίκτη.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ