ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι σε δημοσιογράφους: "Ο Εμπαπέ είναι μεγάλο θέμα για εσάς, αλλά όχι για εμάς"

Αντσελότι σε δημοσιογράφους: "Ο Εμπαπέ είναι μεγάλο θέμα για εσάς, αλλά όχι για εμάς"
PRINT SCREEN

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να πλησιάζει στην Μαδρίτη όμως ο Κάρλο Αντσελότι επιχείρησε να υποβαθμίσει τα σενάρια περί απόκτησής του από την Παρί, υποστηρίζοντας πως εκείνος και ο παίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο την Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι φίλοι της Ρεάλ ονειρεύονται τον Κιλιάν Εμπαπέ να φοράει τα λευκά και να μεγαλουργεί με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από τη νέα σεζόν, διαβάζοντας τα σενάρια που τον φέρνουν μία ανάσα από τους μερένγκες, όμως ο Ιταλός προπονητής δεν έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του τον 25χρονο Γάλλο σούπερ σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος των μερένγκες με την Ράγιο Βαγεκάνο, με τον "Καρλέτο" να ερωτάται για τον Εμπαπέ και να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Κιλιάν Εμπαπέ; Καταλαβαίνω και ακούω. Το καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι το θέμα των ημερών για σας, όμως για μας όχι, είναι το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Ράγιο.

Αν η υπόθεση Εμπαπέ μπορεί να επηρεάσει τα αποδυτήρια; Σας μοιάζω ενοχλημένος ή επηρεασμένος από τις ειδήσεις; Όχι, είναι μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου για μένα.

Αν θέλω να τον κοουτσάρω; Θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν κατακτώντας τίτλους. Δουλεύουμε για αυτό. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για τη νέα σεζόν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ