ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει σε παίκτες των μερένγκες τη συμφωνία με τον Εμπαπέ, γράφει το "Footmercato"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Κιλιάν έχει αποφασίσει να αφήσει την Παρί και η Ρεάλ έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί, με το "Footmercato" να αποκαλύπτει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εκμυστηρευτεί ήδη σε μερικούς παίκτες των μερένγκες το κλείσιμο του deal.

Για επτά ολόκληρα χρόνια ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός με την Παρί όμως όλα δείχνουν πως η συμπλήρωση της επταετίας έφερε... φαγούρα στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να είναι μία ανάσα από την Ρεάλ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Παριζιάνοι έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως δεν θα τον έχουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν, με τον 25χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του για αλλαγή περιβάλλοντος και να περιμένει έτσι το τέλος της σεζόν για να γίνει η περίφημη μετακόμισή του στην Ισπανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκάλυψη της γαλλικής ιστοσελίδας "Footmercato", ήταν τόσο μεγάλη η χαρά του Φλορεντίνο Πέρεθ για την επικείμενη έλευση του Εμπαπέ στο "Μπερναμπέου", ώστε να αποκαλυψει ήδη σε μερικούς παίκτες της Ρεάλ πως η συμφωνία έχει κλείσει και πως τίποτα δεν μπορεί πλέον να την αποτρέψει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ