ΠΑΟΚ

Ο Κονσεϊσάο... ντύθηκε Ζαγοράκης

Ο Κονσεϊσάο... ντύθηκε Ζαγοράκης
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ

Η είδηση της σημερινής ημέρας στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είχε να κάνει τόσο με την πρώτη προπόνηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κάτω από τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος

Ο Κονσεϊσάο λοιπόν πραγματοποίησε το πρωί την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και υπό βροχή στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά παρόλα αυτά ο συμπατριώτης του τεχνικός του "Δικεφάλου" θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός Γκόραν Γκάβραντσιτς το δελτίο του οποίου βρίσκεται από χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας μετά τις ενέργειες που έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Αντίθετα με τον Γκάβραντσιτς πάντως αλλά και τον Κονσεϊσάο η άφιξη του Βιορέλ Φρούνζα στη Θεσσαλονίκη και η ένταξή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ θα καθυστερήσει μέχρι την Πέμπτη. Αιτία; Το γεγονός ότι τόσο η ομοσπονδία της Μολδαβίας όσο και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας δεν επέτρεψαν στον 27χρονο επιθετικό να φύγει από την Τουρκία και να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Γενικότερα η σημερινή προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας μετά το χθεσινό ρεπό, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Απών ήταν ο Μπαϊάνο ο οποίος υποφέρει από ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθουν Ορφανός και Αθανασιάδης.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο Ηράκλειο την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία. Από τις προπονήσεις έως και αύριο θα απουσιάζουν οι διεθνείς Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος (Εθνική Ανδρών), Ηλιάδης, Μπαλάφας (Εθνική Ελπίδων) και Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου).

Η υπόσχεση του Γκονζάλες

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την ήττα από τον ΟΦΗ αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη δίνοντας την δική του υπόσχεση σε περίπτωση που εκτελέσει και πάλι πέναλτι.

« Η ομάδα έπαιξε καλά, στήθηκε αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο αλλά τι σημασία έχει αυτό αν χάνουμε τους βαθμούς; Πραγματικά είμαστε απογοητευμένοι», τόνισε ο Γκονζάλες για την ήττα από τον ΟΦΗ ενώ για το άστοχό του πέναλτι στο Παγκρήτιο εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 είπε: «Δεν είχα καθόλου καλή τύχη και στο πέναλτι αλλά και με το δοκάρι.

Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Υπόσχομαι ότι αν κερδίσω πέναλτι με τον Άρη θα ευστοχήσω σίγουρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, με τον Άρη να προέρχεται από νίκη κι εμείς από τέσσερα άτυχα αποτελέσματα και σίγουρα πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες

".

Όσο τέλος για την μεταγραφή του Κονσεϊσάο σχολίασε: " Είναι ένας μεγάλος παίκτης και περιμένουμε να μας βοηθήσει και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην συνέχεια".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ