ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο χορός του Ροναλντίνιο με σέξι παρτενέρ!

Ο χορός του Ροναλντίνιο με σέξι παρτενέρ!
Ροναλντίνιο-ντισκοτέκ

Απίστευτο σκηνικό με αισθησιακό χορό του Ροναλντίνο με ξανθιά συνοδό σε ντισκοτέκ της Βαρκελώνης, προέβαλαν κουτσομπολίστικες ισπανικές εκπομπές (video)!

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Τσάμπιονς Λιγκ, ο σούπερ σταρ της "σελεσάο" φαίνεται να ξαναβρίσκει την επαφή του με τα δίχτυα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η άστατη εξωγηπεδική του ζωή δεν λέει να τον αφήσει να ησυχάσει.
Πριν λίγο καιρό συμμετείχε σε prive πάρτι σε νυχτερινό κέντρο στη Βραζιλία, όπου ήταν έναν από τους "εκλεκτούς" καλεσμένους του Ρομπίνιο μετά από αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 (όπου φημολογείται ότι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε παραγγείλει και 40 προφυλακτικά για την... περίσταση), ενώ απ'ότι φαίνεται κατάφερε να μπει και πάλι στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά συνελήφθη να διασκεδάζει σε ντισκοτέκ της Βαρκελώνης, με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει τον Ροναλντίνιο, ο οποίος λικνιζόταν στους ρυθμούς της σάμπα, κάνοντας μάλιστα ασφυκτικό... πρέσινγκ σε μία αιθέρια ξανθία ύπαρξη!

Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, με το συγκεκριμένο βίντεο να προβάλλεται συνεχώς!

Απολαύστε τα χορευτικά του Ροναλντίνιο, όχι στο "Καμπ Νου" αλλά σε ντισκοτέκ της Βαρκελώνης:












TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ