ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρομπίνιο: "Ροναλντίνιο, είμαστε πρωτοπόροι"!

Ρομπίνιο: "Ροναλντίνιο, είμαστε πρωτοπόροι"!
New Image

Μετά τα δύο γκολ και την μία ασίστ κόντρα στη Μαγιόρκα, η Ρέαλ έκανε το +4 από τη Μπαρτσελόνα, με τον Ρομπίνιο να στέλνει... μήνυμα στον συμπατριώτη του!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Πριμέρα Ντιβισιόν, όπως και όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον Ρομπίνιο να ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην Βραζιλία και να ετοιμάζεται να "πειράξει" τον συμπατριώτη του, Ροναλντίνιο
"Μόλις τον δω, θα του πω, Ροναλντίνιο, είμαστε πρωτοπόροι στην Ισπανία", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ρομπίνιο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι διάγει την καλύτερη περίοδο από τότε που ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι περιμένει να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την καλή αγωνιστική κατάσταση.

"Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις πόντους , που είναι σημαντικοί πριν τη διακοπή. Περιμένω να συνεχίσω τα καλά παιχνίδια και είμαι πολύ ευτυχισμένος για τις στιγμές που ζω στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφιέρωσα το πρώτο γκολ στον Μανόλο Ρουίθ γιατί τώρα έχω καλά τελειώματα με τα πόδια, ενώ χρειάζεται να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι (το πρώτο του γκολ επιτεύχθηκε με κεφαλιά, κάτι που είναι σπάνιο για τον άσο της "σελεσάο"). Με αυτόν έχω βελτιωθεί πολύ σημαντικά ως παίκτης".






TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ