ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κορυφαίος κίπερ όλων των εποχών ο Κασίγιας!

Κορυφαίος κίπερ όλων των εποχών ο Κασίγιας!
Κασίγιας-Ρεάλ Μαδρίτης

Τον τίτλο του κορυφαίου γκολκίπερ όλων των εποχών στη "βασίλισσα' κέρδισε ο Κασίγιας, συγκεντρώνοντας 133.004 προτιμήσεις από τους περίπου 200.000 οπαδούς που πήραν μέρος σε ψηφοφορία της Marca!

Η μαδριλένικη Marca ξεκίνησε πρόσφατα ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων έντεκα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, και έτσι μετά τους Χουανίτο και Ντι Στέφανο, αυτή την εβδομάδα ήταν η στιγμή για την επιλογή του καλύτερου τερματοφύλακα στην ιστορία της "βασίλισσας".
Οι υποψήφιοι για τον θρόνο; Πέντε μύθοι του ισπανικού ποδοσφαίρου τέθηκαν αντιμέτωποι για το ποιος θα κερδίσει την ψήφο από τους φίλους της ομάδας.

Ρικάρντο Ζαμόρα, Μιγκέλ Άνχελ, Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν, Πάκο Μπούγιο και Ίκερ Κασίγιας ήταν οι πέντε επιλογές, με τους οπαδούς να αναδεικνούν κορυφαίο -και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους- αυτόν που υπερασπίζεται την τελευταία σχεδόν δεκαετία την εστία της ομάδας.

Από τους 197.724 ανθρώπους που θέλησαν να ψηφίσουν, ο Ίκερ Κασίγιας συγκέντρωσε 133.004 προτιμήσεις, γεγονός που τον καθιστά πανηγυρικά ως τον κορυφαίο γκολκίπερ όλων των εποχών για την ενιάκις πρωταθλητρια Ευρώπης και πολυνίκη στους τίτλους στην Ισπανία.

Από εκεί και πέρα, έγινε πραγματική "μάχη" για την καθόλα τιμητικη δεύτερη θέση, με τον Ζαμόρα (1930-36), να την καταλαμβάνει με 27.689 ψήφους και τον Μπούγιο (1986-1997) να έρχεται τρίτος με μικρή διαφορά, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις 26.890 ανθρώπων.

Στην τέταρτη θέση έμεινε ο Μιγκέλ Άνχελ (1967-1986) με 6.761 ψήφους, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν (1971-1985) με 3.380 ψήφους.

Να σημειωθεί ότι από αυτή την Κυριακή (11/11) "τρέχει" στη συγκεκριμένη εφημερίδα νέος διαγωνισμός, προκειμένου οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης να επιλέξουν τον κορυφαίο δεξιό μπακ στην ιστορία της ομάδας, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλος:

Μαρκίτος, Σαντσίθ ο πρεσβύτερος, Τσέντο, Μίτσελ Σαλγάδο και Σέρχιο Ράμος οι πέντε υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου.












TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ