ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Ο Πάτο καλύτερος από Ροναλντίνιο"

Αντσελότι: "Ο Πάτο καλύτερος από Ροναλντίνιο"
Αντσελότι-Μίλαν

Την πεποίθησή του ότι το 18χρονο φετινό μετεγγραφικό απόκτημα της Μίλαν, Αλεσάντρε Πάτο, είναι καλύτερος από τον... Ρολαλντίνιο, εξέφρασε τεχνικός των "ροσονέρι"

"Το λέω και το υπογράφω. Ο Αλεσάντρε Πάτο είναι καλύτερος από τον Ροναλντίνιο", τόνισε ο 48χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport" και πρόσθεσε:

"Είναι φαινόμενο και με αυτόν στη διάθεσή μας, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο σχήμε με δύο επιθετικούς".

Όσο για το γεγονός ότι το ξεκίνημα των "ροσονέρι" στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό (2 ισοπαλίες και 4 ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο "Σαν Σίρο" για το Καμπιονάτο), με τη Μίλαν να κοιτάζει την πρωτοπόρο Ίντερ από απόσταση 11 πόντων, ο Αντσελότι ήταν... καθησυχαστικός:

"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το σκουντέτο, γιατί το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ περίεργο και απόλυτα ισορροπημένο σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές", ήταν το σχόλιό του.

Να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος Πάτο θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες με τη φανέλα της Μίλαν από τις 3 Ιανουαρίου και μετά (μέχρι τότε θα μπορεί να αγωνίζεται μόνο σε φιλικά), με τον 18χρονο να κάνει το ντεμπούτο του σε φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου στις 3 Σεπτεμβρίου, όπου βρήκε μάλιστα τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ