SERIE A

Ο Αμάουρι "ψηφίζει" Ρόμα

Ο Αμάουρι "ψηφίζει" Ρόμα
αμαουρι παλερμο

Στους "τζαλορόσι" θέλει να πάει ο Αμάουρι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, όμως η Ρόμα δεν δίνει τόσα χρήματα

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παλέρμο, είναι από τους καλύτερους παίκτες της Serie A και για την απόκτηση του έχουν ενδιαφερθεί ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Τσέλσι.
Σ' ότι αφορά την Ρόμα όπως δήλωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, Μαριάνο Γκριμάλντι, έχει αποσυρθεί από το ενδεχόμενη απόκτησης καθώς χαρακτηρίζει υποερβολικό το πόσο που χρειάζεται να δαπανηθεί.

"Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως ο Αμάουρι είναι μετεγγραφικός στόχος, άλλωστε είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Το κόστος του παίκτη είναι 26 εκ. ευρώ και η Ρόμα είναι εκτός διεκδίκησης", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκριμάλντι, ο οποίος στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο πελάτης του προτιμά τους "τζαλορόσι" λόγω και της φιλίας του με τον Τότι:

"Του Αμάουρι θα του άρεσε να πάει στην πρωτεύουσα καθώς η Ρόμα είναι φανταστική ομάδα υψηλού επιπέδου. Την περασμένη σεζόν ήταν στην Ρώμη για 4 μήνες κάνοντας αποθεραπεία για την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στο γόνατό και δημιούργησε καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες των "τζαλορόσι" και ειδικά με τον Φραντζέσκο Τότι. Μεταξύ τους έχουν ένα ιδιαίτερο δεσμό και ο αρχηγός των Ρωμαίων του έχει ζητήσει να αγωνιστεί στην Ρόμα".




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ