ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χαλάει η μετακίνηση του Μπουμσόνγκ

Χαλάει η μετακίνηση του Μπουμσόνγκ
Μπουμσόνγκ

Δημοσιεύματα στην Ιταλία λένε ότι η σχεδόν σίγουρη μετακίνηση του Μπουμσόνγκ στην Λιόν με δανεισμό μάλλον δεν θα γίνει

Ο λόγος που μπορεί να χαλάσει η μετακίνηση του Μπουμσόνγκ δεν είναι άλλος από τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η Γιουβέντους σε ποδοσφαιριστές στην θέση της άμυνας, Τζόρτζιο Κιελίνι, Τζόναθαν Ζεμπινά, Ζόρζε Αντράντε είναι εκτός μάχης και με τον Κρισκίτο να έχει πάει δανεικός στην Τζένοα η Γιούβε έχει μείνει με έναν καθαρόαιμο αμυντικό μόνο, που δεν είναι άλλος από τον Λεγκροτάλϊε.
Ο τεχνικός διευθυντής της Λιόν έκανε δηλώσεις κάνοντας γνωστή την ανησυχία του για την μετακίνηση του Μπουσμόνγκ λέγοντας ότι την τελευταία στιγμή προέκυψαν κάποια προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα.

“Έχουμε δώσει μια προθεσμία στην Γιουβέντους για την μεταγραφή του Μπουμσόνγκ και η αλήθεια είναι ότι φτάνουμε προς το τέλος της χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία ακόμα, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε να παίξει εναντίων της Μίλαν την Τετάρτη με σκοπό να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας του που το άφησε να έρθει σε εμάς”.



“Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην 30χρονη καριέρα μου, την μια να λένε ότι θέλουν να τον διώξουν και τώρα να του προσφέρουν καινούργιο συμβόλαιο, όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες. Την Τετάρτη ήταν επαγγελματίας και τα έδωσε όλα οπότε τώρα μας κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα”!, είπε ο Μαρίνο Φασιόλι.


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ