ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σισόκο:”Θέμα ημερών η μεταγραφή μου στην Γιούβε”

Σισόκο:”Θέμα ημερών η μεταγραφή μου στην Γιούβε”
Σισόκο

Σε δηλώσεις του ο αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ Μόμο Σισόκο είπε ότι η μεταγραφή του στην Γιουβέντους είναι θέμα ημερών

Το όνομα του Μόμο Σισόκο έχει ακουστεί πολλές φορές φέτος σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια με την Γιουβέντους να είναι πρωταγωνίστρια σε αυτά, καθώς η “Μεγάλη Κυρία” ψάχνει εδώ και καιρό έναν μέσο για να καλύψει την αποτυχία της μετακίνησης του Τιάγκο.
Έτσι πρόσφατα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ με σκοπό να φέρει τον διεθνή με το Μάλι ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ο παίκτης έκανε δηλώσεις για το θέμα λέγοντας ότι όλα θα κριθούν στις επόμενες τέσσερις μέρες.

“Η ερώτηση που μου απευθύνετε συνέχεια θα πάψει να έχει ισχύει σε τρεις με τέσσερις ημέρες”, ξεκίνησε ο 23χρονος Σισόκο και συνέχισε.

“Σε λίγες μέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα παρθούν όλες οι αποφάσεις, ξέρω ότι οι δυο ομάδες μιλάνε οπότε περιμένω να μάθω τις εξελίξεις, πρέπει να εξομολογηθώ ότι το να φορέσω την φανέλα της Γιουβέντους θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, είμαι οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί”.

“Υποστηρίζω την Γιουβέντους γιατί σαν παιδί ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Ζιντάν και αν αγαπήσεις τον Ζιντάν λογικό είναι να αγαπήσεις και την Γιούβε, ύστερα ο παίκτης που μου άρεσε ήταν ο Ντελ Πιέρο που πιστεύω ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής”.


Ο Σισόκο επίσης δεν ξέχασε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ένας λόγος που θέλει να πάει στην “Μεγάλη Κυρία” είναι ο προπονητής της ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι καθώς δούλεψαν μαζί στην Βαλένθια.

“Πάντα τα πήγαινα καλά με τον Ρανιέρι και πιστεύω ότι αν έρθω στην Ιταλία θα με βοηθήσει να συνηθίσω το κλίμα εκεί, πάντως να πω ότι είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και αν δεν πάω στην Γιούβε θα τα δώσω όλα εδώ, αν και η καρδιά μου θα ανήκει αλλού”.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ