ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημη πρόταση της Γιούβε για τον Φεράρι

Επίσημη πρόταση της Γιούβε για τον Φεράρι
Φεράρι

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Φεράρι ο πελάτης του έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Αλέσιο Σέσο ψάχνει εδώ και καιρό μια καλή λύση για το κέντρο της άμυνας καθώς οι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών στην ομάδα είναι πλέον συχνό φαινόμενο.
Την λύση φαίνεται να την βρήκε στο πρόσωπο του Ματέο Φεράρι της Ρόμα καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η ομάδα του να προτιμά να τον πουλήσει τώρα παρά να τον χάσει ελεύθερο.

“Δουλεύω εδώ και καιρό με σκοπό να βρω μια συμφωνία με την Ρόμα με σκοπό να παραμείνει ο πελάτης μου στην ομάδα, οφείλω να ομολογήσω όμως ότι η πρόταση από την Γιουβέντους με εξέπληξε ευχάριστα”, είπε ο μάνατζερ του παίκτη Τζιάνι Κόρκι.

“Σίγουρα εδώ και καιρό ξέρουμε ότι υπήρχε φημολογούμενο ενδιαφέρον αλλά κάτι τέτοιο δεν το περίμενε κανείς, η πρόθεση του Φεράρι είναι να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια παραμονής του στην Ρώμη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και όσο η Ρόμα καθυστερεί την ανανέωση τόσο η πρόταση της Γιουβέντους θα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα”.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ