ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ντι Μαρία για Εμπαπέ: "Θέλουμε να του πούμε να ανανεώσει, αλλά είναι προσωπική του επιλογή"

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Άνχελ Ντι Μαρία με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δήλωσε ότι θα ήθελε να μείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν μπορούν να του το πουν γιατί είναι μια προσωπική απόφαση.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραχώρησε δηλώσεις στο RMC, στις οποίες αναφέρθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι θα ήθελε να μείνει στους Παριζιάνους, ωστόσο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και γι' αυτό δεν θα ήθελε να τον συμβουλεύσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το επόμενο καλοκαίρι.

"Αν προσπαθούμε να πείσουμε τον Εμπαπέ να μείνει; Όχι, αυτό είναι πολύ προσωπικές αυτές οι ερωτήσεις. Ξέρει τι κατεύθυνση θέλει να δώσει στη ζωή του και την καριέρα του. Θα θέλαμε να του πούμε να ανανεώσει και να μη φύγει, ωστόσο αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ προσωπικές".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ