ΑΕΚ

Ντέμης: "Ψεύτικη η βαθμολογία"

Ντέμης: "Ψεύτικη η βαθμολογία"
Νικολαΐδης

"Ψεύτικη" χαρακτήρισε την βαθμολογία, ο Ντέμης Νικολαΐδης, λίγο μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο

Πικραμένος, απογοητευμένος αλλά και οργισμένος με τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιωνίου, που βρήκε τους "κυανέρυθρους" να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, χαρακτήρισε "ψεύτικη" την βαθμολογία, ενώ θεωρεί όπως δήλωσε πως η ομάδα του θα έπρεπε να βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη:

"Σήμερα ήταν σκληρό το χτύπημα. Δεν ξέρω γιατί στενοχωριέμαι ενώ περιμένω να γίνει αυτό. Πάντα είχα λόγο αισιοδοξίας, έλεγα εντάξει θα παίξουμε καλύτερα, αλλά άλλοι λόγοι υπήρχαν και χάναμε. Σήμερα μετά από 3,5 χρόνια ήταν σκληρό το χτύπημα που θύμισε άλλες εποχές.

Δεν μπορώ να απευθυνθώ και κάπου. Που; Στην Πολιτεία; Ανύπαρκτη. Δεν είναι φαινόμενο μόνο του ποδοσφαίρου. Ο καθένας στον τομέα του το ίδιο μπάχαλο θα βλέπει παντού. Στην ΕΠΟ; Στην Σούπερ Λίγκα; Που ήμουν ένας από τους πρώτους που τη δημιουργήσαμε. Η ΑΕΚ δεν είναι μια προσωπική εταιρία. Αφορά πολύ κόσμο.

Στα 3,5 χρόνια δεν πρόλαβα να αγαπήσω το ποδόσφαιρο όπως θα ήθελα. Φέτος ρίξαμε βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι, αφήνοντας λίγο πίσω τα οικονομικά προβλήματα. Ό,τι έκανα ως παίκτης κάνω και ως πρόεδρος. Νομίζω ότι θα έχουμε τύχη, θα νικάμε, και θα ξεπερνάμε και τις διαιτησίες και τη δικαιοσύνη.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ από εδώ και πέρα θα παλεύει κάθε ματς με αξιοπρέπεια και στο τέλος θα δούμε. Γίνονται και θαύματα. Κοιτάμε μια βαθμολογία, η οποία είναι "ψεύτικη". Με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 7 πόντους μπροστά. Θα ξεχαστεί κι αυτή η διαιτησία και θα ασχολούμαστε γιατί δεν μπήκε πιο νωρίς ο Παππάς ή ο Καλόν. Γκρίνια, θα φταίει ο προπονητής και ο κόσμος θα φεύγει από το γήπεδο.

Θα πρέπει να παίζουμε καλά, να έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε αυτό το σύστημα. Ημουν προβληματισμένος γιατί δεν είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Μήπως δεν παίζαμε καλά; Εμένα μου φαίνονται λίγοι και οι 20 χιλιάδες που έρχονται φέτος. Βάζουμε λεφτά, κάνουμε μεταγραφές, θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά άλλοι είναι πιο δυνατοί σε άλλο επίπεδο. Και πάντα θα είναι όσο είμαστε εμείς.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι. Αισθάνομαι συνυπεύθυνος σε όλο αυτό και αισθάνομαι ότι κι εγώ κοροϊδεύω τον κόσμο. Είμαι στενοχωρημένος, αλλά όχι απαισιόδοξος. Ας τελειώσει η χρονιά και το πώς θα συνεχίσουμε θα το δούμε στο τέλος. Θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε το πρωτάθλημα, όσο δύσκολο κι αν είναι"









.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ