ΑΕΚ

Yπέγραψε ο Εντίνιο

Yπέγραψε ο Εντίνιο
εντινιο

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Σετουμπάλ για την απόκτηση του Εντίνιο

Οι οικονομικές εκκρεμότητες της Σετουμπάλ προς το γραφείο των μάνατζερ που διαπραγματευόταν η ΑΕΚ τον παίκτη, αποτελούσαν εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αργά τα μεσάνυχτα η διαφορά διευθετήθηκε με την ΑΕΚ να αποκτά των παίκτη ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι όταν και πάλι θα τεθεί επί τάπητος η παραμονή του παίκτη ή όχι στην ΑΕΚ.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πορτογάλο επιθετικό Arnaldo Edi Lopes da Silva "Edinho" (7/7/1982). Η ΠΑΕ συμφώνησε για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τις 30/6/2008, με μονομερές δικαίωμα της ΠΑΕ για αγορά όλων των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή".

Mετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο 26χρονος παίκτης τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ, είναι μια πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την καριέρα μου, κάνω ένα βήμα μπροστά καθώς θα αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Την ΑΕΚ την έχω παρακολουθήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε αλλά και σε έναν αγώνα πρωταθλήματος.

Γνωρίζω πολύ καλά και τον Ζεράλδο Άλβες o οποίος μου έχει πει πολύ καλά πράγματα για την ΑΕΚ και για την προσαρμογή στην Αθήνα. Μου έχει μιλήσει και για τον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ θερμός και στηρίζει τους παίκτες πάντα. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δεν μου αρκεί να είμαι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που συμπληρώνει το ρόστερ αλλά ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει.

Είμαι φιλόδοξος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία και θέλει τον φετινό τίτλο. Είμαι βέβαιος πως με τη συνεργασία όλων μας μέσα στην ομάδα θα την οδηγήσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος



".

Ο Edinho έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες: Bιτόρια FC (1999/2000 και 2007/2008), Aλμάδα (2000/2001), Μπαρεϊρένσε(2001/2002, 2002), Μπράγκα (2003/2004,2004/2005), Πάσος Φερεϊρα (2005/2006), Ζιλ Βιθέντε (2006/2007).




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ