ΑΕΚ

Χτύπησε στο κεφάλι ο Μάχο! "Έκλεισε" ο Εντίνιο. Κάλεσμα της "Original" στον κόσμο (Videos!)

Χτύπησε στο κεφάλι ο Μάχο! "Έκλεισε" ο Εντίνιο. Κάλεσμα της "Original" στον κόσμο (Videos!)
εντινιο

Από το βλέμμα του Λορένσο Σέρα Φερέρ μπορούσε κανείς να διαπιστώσει την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση των μεταγραφικών υποθέσεων και την απόκτηση των Καλόν και Εντίνιο. Στο "ΙΑΣΩ" ο Μάχο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε τόσο για τις προσθήκες στο κιτρινόμαυρο ρόστερ όσο και για το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο.
Ο Ισπανός τόνισε:

Για τον Μοχάμεντ Καλόν: « Μίλησα και ξεχωριστά μαζί του. Έχει πολύ όρεξη και μεγάλη εμπειρία τόσο σε διοργανώσεις, όσο και σε ομάδες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μας βοηθήσει. Το Σάββατο θα αποφασίσω αν θα τον έχω με τον Πανιώνιο, αλλά όσο περισσότερα βοηθήματα έχουμε σε ένα παιχνίδι, τόσο καλύτερα».

Για τον Εντίνιο:
« Δεν απομένει κάτι σημαντικό. Έχει σχεδόν τελειώσει η απόκτησή του. Θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Στο σημείο που είμαστε τα πράγματα έχουν κλείσει».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας ως το τέλος της χρονιάς: « Από εδώ και πέρα τόσο τα ματς στο πρωτάθλημα, όσο και στο ΟΥΕΦΑ τα παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί όλες οι ομάδες γνωρίζουν το λόγο που παλεύουν. Χρειάζεται να έχουμε σωστή νοοτροπία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτή την ιδέα θα πρέπει να την περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές μας».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: « Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι σημαντικά. Μέχρι να έρθει η ώρα τους δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος. Μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία».

Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές: « Στο μέτρο που μπορούμε δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο ο Ταχτσίδης και ο Παυλής. Υπάρχει ο Ράμος και ο Παππάς. Ίσως ο Πλιάτσικας και ο Χετεμάι δεν πήραν τις ευκαιρίες που ήθελα».

Τελειώνει... του Εντίνιο


Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Εντίνιο. Το ταξίδι του Δημήτρη Μάρκου στην Πορτογαλία “τελείωσε” την μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού και πλέον μένει η ανακοίνωση από την ΠΑΕ, η οποία για λεπτομέρειες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η μεταγραφή είχε κολλήσει, καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί λύση στη διαμάχη της Σετούμπαλ με μία εταιρία μάνατζερ, η οποία αξίωνε χρήματα, όμως το ταξίδι του Δημήτρη Μάρκου στην Πορτογαλία λειτούργησε καταλυτικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η ΑΕΚ θα αποκτήσει τον 26άχρονο επιθετικό ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, διατηρώντας και οψιόν αγοράς του, που κυμαίνεται στα 500.000 ευρώ.

Ο Αρνάλντο Εντι Λόπες ντα Σίλβα Εντίνιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1982. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σετούμπαλ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Αλμάδα, Μπαρεϊρένσε και την Μπράγκα Β'.

Το 2003 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Μπράγκα και μετά έπαιξε στις Πάκος Φερέιρα και πέρυσι στην Βιτόρια Σετούμπαλ. Ο Εντίνιο είναι τρίτος σκόρερ στην Πορτογαλία φέτος με έξι γκολ, πίσω από τον Λισάντρο Λόπες της Πόρτο (13) και τον Λιντς της Μπράγκα (8).

"Σοκ" με Μάχο

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τελείωσε την προπόνηση της Παρσκευής ο Μάχο με απώλεια μνήμης! Ο άτυχος πορτιέρο της Ένωσης συγκρούστηκε με τον Πλιάτσικα στην προπόνηση, έχασε τις αισθήσεις του και δεν θυμόταν τίποτα από όσα έγιναν.

Η φάση να θυμίζει πολύ τον τραυματισμό του στο φιλικό της Αυστρία με την Αγγλία, πάλι στο κεφάλι. Στο ποδοσφαιριστή έγιναν ράμματα στο σαγόνι και έφυγε από το προπονητικό κέντρο με την γυναίκα του.

Ο πορτιέρο της ΑΕΚ βρίσκεται στο "ΙΑΣΩ" και θα παραμείνει προληπτικά για 24 ώρες, λόγω του προηγούμενου χτυπήματος.

Το βράδυ ο Μάχο θα βγάλει μαγνητική τομογραφία και η πρώτη διάγνωση αναφέρει για διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Άλβες: "Ήρθα για το πρωτάθλημα"

Ο Άλβες σε δηλώσεις του σε Πορτογαλικό Μέσο δήλωσε πως ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα.

" Ηρθα στην ΑΕΚ για να πάρω το πρωτάθλημα. Στην Πορτογαλία έπαιζα σε μία θεωρητικά μικρή ομάδα, ενώ τώρα μετακόμισα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα λόγω των χρημάτων. Ήρθα γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Κάλεσμα της "Original" στο κόσμο



Με ανακοίνωσή της η "Original" σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, έστειλε τα μηνύματά της και κάλεσε τον κόσμο της 'Ένωσης να δώσει το παρών τη Κυριακή στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

" Ζεστάθηκε κάπως ο κόσμος με την μιάμιση μεταγραφή... Από όνομα και βιογραφικό ο Καλόν είναι super όμως έχει να παίξει (σοβαρά) ποδόσφαιρο πολύ καιρό ενώ πρέπει να αποδείξει την αξία του μέσα σε 10-12 αγώνες που απομένουν για να αποφασίσει η ΠΑΕ αν θα παραμείνει. Η καλή πίστη και η ελπίδα πάντα υπάρχει. Από ουσία πάσχουμε, όχι εμείς, εμείς είμαστε νεκροί καιρό τώρα, για τους ζωντανούς της Γράμμου λέμε.

Κάτι έγγραφα περιμένουμε για να ολοκληρωθεί και η δεύτερη μεταγραφή. Με το καλό... Τουλάχιστον φέτος δεν μείναμε με το ακουστικό στο χέρι να περιμένουμε το τηλεφώνημα του συνέταιρου. Ελπίζουμε οι νέοι παίκτες να βάλουν και αυτοί το ποδαράκι τους για να κρατηθούμε μέχρι τέλους στην πρώτη θέση. Να καταφέρουν να νιώσουν ότι η φανέλα της ΑΕΚ δεν είναι μια φανέλα χορηγών.

Ελπίζουμε ο Νίκος Λυμπερόπουλος να συνεχίζει να ψάχνει να μας βρει δίπλα του. Ελπίζουμε και η ΠΑΕ να πήρε τα πολλά μηνύματα από διαιτητές και παρατηρητές τις τελευταίες αγωνιστικές και να ενεργήσει αναλόγως... Τα χαιρετίσματα μας στους συνεταίρους της Σούπερ Λίγδας.

Να φανταστούμε ότι η ΠΑΕ θα ενεργήσει έτσι δραστικά όπως ενεργεί και για την καταπολέμησης της …κιτρινόμαυρης βίας ή έστω έτσι όπως διηγείται αυτό το παραμύθι της …βίας;

Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα να μείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, είτε μας δίνει εισιτήρια είτε δεν μας δίνει ο ατελείωτος εγωισμός-οδηγός του ανθρώπου καβάλα στο άλογο







!"






















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ