ΑΕΚ

Εντίνιο: "Μπορώ να αγωνιστώ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ
εντινιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Εντίνιο παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ

Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι μπλοκαρισμένη η μεταγραφή σου. Εσύ τι απαντάς σε αυτό;


" Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Δεν έχω υπόψη μου αυτό που λέτε. Αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα είμαι στην ΑΕΚ. Υπήρχε μια εβδομάδα διαβουλεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα εγώ σήμερα να είμαι εδώ".

Σε ποιο επίπεδο κατάστασης βρίσκεσαι. Πότε θα δούμε το καλό σου πρόσωπο;

" Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Προπονούμαι, έχω προπονηθεί πρόσφατα αρκετές φορές. Άλλωστε βρισκόμουν και σε ρυθμό αγώνων. Μίλησα και με τον προπονητή, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορώ να αγωνιστώ οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί".

Σε ανησυχεί ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς στην ομάδα βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς και ο δεύτερος σκόρερ της φετινής;

" Δεν με φοβίζει. Ξέρω ότι πρόκειται για επαγγελματίες και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι έχω να μάθω πράγματα από αυτούς αλλά και με όλο το σεβασμό, εγώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα προπονηθώ όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπορέσω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει".

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα καθώς παρακολούθησες τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη Κυριακή.

" Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική ποιότητα παικτών. Αυτά που είδα είναι να με κάνουν να θέλω πολύ να αγωνιστώ σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή και που στόχος της είναι να κερδίζει".

Ποιο ήταν το κίνητρο να αφήσεις την Πορτογαλία για την Ελλάδα;

" Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διαπίστωσα ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει, βρίσκεται σε πορεία πρωταθλήματος και από ότι φαίνεται θα το κατακτήσει κιόλας. Εγώ θα δώσω το μέγιστο των δυνάμεων μου για να βοηθήσω σε αυτή την πορεία και πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί"

Ανησύχησες καθόλου για την πραγματοποίηση της μεταγραφής;

" Όχι και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την υπομονή που έδειξε και για την θέληση που έδειξε για να έρθω εδώ και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να δείξω ότι αντιλαμβάνομαι και θέλω να εκμεταλλευθώ την ευκαιρία που μου δίνεται".

Ήταν έκπληξη για σένα ότι η ΑΕΚ επέμεινε τόσο πολύ;

" Έκπληξη όχι, απλώς ένιωσα πολύ υπερήφανος γιατί καταλάβαινα ότι αναγνωρίζεται η ποδοσφαιρική μου αξία και για άλλη μια φορά δηλώνω την ευγνωμοσύνη προς την ΑΕΚ και θα κάνω ότι μπορώ για να πάρει το πρωτάθλημα. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να καλυτερεύω ως παίκτης".

Πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και τι σου είπε ο προπονητής σου;

" Τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ο προπονητής μου είπε ότι θα πρέπει να έχω κίνητρο και να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση. Έχω σκοπό να το κάνω αυτό, έχω πολύ όρεξη και πιστεύω ότι με ταπεινότητα και πολύ δουλειά θα μπορέσω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ και να παίζω".




























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ