ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-3

ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-3
καλον αεκ πανιωνιος

Ο Πανιώνιος επικράτησε της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και την γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις εκμεταλλεύθηκαν τα κενά της ΑΕΚ στα μετόπισθεν και προηγήθηκαν 0-3. Η Ένωση που έχασε πολλές ευκαιρίες χρειάστηκε τον Καλόν για να σκοράρει και τον Μπλάνκο για να μειώσει στο τελικό 2-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Μορέτο, Ράμος, Άλβες, Παπασταθόπουλος, Λαγός (76΄ Μανού), Ενσαλίβα (46΄ Παππάς), Καφές, Μαντούκα (46΄ Καλόν), Ριβάλντο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Βάγκνερ (46΄ Αραβίδης), Κουτσόπουλος, Μάκος, Ντιαβαρά, Νικολάου, Φερνάντες, Χούτος (76΄ Χετεμάι), Τζιμπούρ (86΄ Σκούφαλης)

Κίτρινες: Παππάς, Καφές, Μανού - Κρέσιτς, Ντιαβαρά, Αραβίδης
Με μια ματιά
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ δείχνει μετά από αρκετό καιρό να κατασταλάζει σε έναν βασικό κορμό και σε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο στην μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός πραγματοποίησε μόνο μία αλλαγή βάζοντας τον Καφέ στην θέση του Τόζερ.

Κάτω από τα δοκάρια ο Μορέτο με τους Ράμος, Ζεράλδο, Παπασταθόπουλο και Λαγό στην αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο ο Ενσαλίβα ως μοναδικός αμυντικός χαφ με τον Καφέ δεξιά, τον Μαντούκα αριστερά και τον Ριβάλντο ελεύθερο. Επιθετικό δίδυμο με συνολικά 20 τέρματα πριν την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος (8) και ο Ισμαέλ Μπλάνκο (12).

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Λίνεν δεν "φοβήθηκε" και παρέταξε τον Πανιώνιο με δύο επιθετικούς μέσα στο ΟΑΚΑ. Τερματοφύλακας ο Κρέσιτς στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά Κουτσόπουλος, Ντιαβαρά, Μπερτέ και Μανιάτης. Στην μεσαία γραμμή αριστερά ο Φερνάντεζ, Νικολάου και Μάκος ως αμυντικά χαφ, με τον Βάγκνερ δεξιά. Τέλος επιθετικό δίδυμο ο Τζιμπούρ με τον Χούτο.

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε όπως ακριβώς αναμενόταν. Πολύ καλός ρυθμός από τα πρώτα λεπτά και την ΑΕΚ να προσπαθεί να αναλάβει πρωτοβουλίες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν την εστία του Κρέσιτς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Ο προωθημένος Ζεράλντο Άλβες επιχείρησε το γυριστό σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του Φερέρ συνέχισαν να ψάχνουν διαδρόμους αλλά δεν υπολόγισαν τον επιπόλαιο Ράμος και τον δεινό εκτελεστή Τζιμπούρ. Στο 10ο λεπτό ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ δεν έδιωξε με την "μία" όντας τελευταίος της κιτρινόμαυρης άμυνας στην μεσαία γραμμή και προτίμησε να ντριπλάρει τον Τζιμπούρ. Ο επιθετικός του Πανιωνίου μάρκαρε σωστά, έκλεψε καθαρά την μπάλα διένυσε το μισό γήπεδο ανενόχλητος πέρασε τον Μορέτο και πάγωσε το Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγοντας το σκορ.

Η Ένωση προσπάθησε να βγει στην επίθεση αλλά παρά τις έξοχες εμπνεύσεις του Ριβάλντο και τις εξαιρετικές του πάσες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία στα καρέ του Κρέσιτς, αφού η τελική προσπάθεια ήταν τις περισσότερες φορές κακή.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει και με υποδειγματική αντεπίθεση στο 15' έκανε το 2-0 με τον Λάμπρο Χούτο. Ο Κουτσόπουλος με εξαιρετική πάσα από τα αριστερά βρήκε τον Έλληνα επιθετικό ο οποίος αφού απέφυγε εύκολα το μαρκάρισμα των αμυντικών της ΑΕΚ πλάσαρε το Μορέτο δίνοντας σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Παρά το όμορφο ποδόσφαιρο που παιζόταν στον αγωνιστικό από τους 22 παίκτες ο διαιτητής Φωτιάδης σε δύο φάσεις τράβηξε τα φώτα πάνω του. Στο 17ο λεπτό έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Ριβάλντο και ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου να διαμαρτυρηθεί σε μαρκάρισμα του Ενσαλίβα στον Τζιμπούρ.

Μετά την άσχημη παρένθεση που έβαλε ο ρέφερι στον αγώνα οι ποδοσφαιριστές πήραν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Ο "Ρίμπο" για έναν ακόμα αγώνα είχε μεγάλα κέφια αλλά οι πάσες του δεν αξιοποιήθηκαν από τους συμπαίκτες του, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι απειλήσουν σε κάθε αντεπίθεση με ένα τρίτο γκολ.

Στο 22' ο Καφές έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά δεν ανησύχησε τον Κρέσιτς που ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε εύκολα. Πέντε λεπτά αργότερα εξαιρετικός συνδυασμός από Ριβάλντο και Μπλάνκο με τον τελευταίο να κάνει την κάθετη πάσα προς τον Μαντούκα ο οποίος στο τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρέσιτς.

Στο 38' ήταν η τελευταία καλή φάση της ΑΕΚ να μειώσει μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ριβάλντο με τον Καφέ να πραγματοποιεί σκαστή κεφαλιά και την μπάλα να απομακρύνεται ξανά σε κόρνερ από τον Κρέσιτς.

Η ανάπαυλα βρήκε τον Πανιώνιος να προηγείται με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις επιθετικές της ενέργειες, όπως το συνηθίζει άλλωστε φέτος. Ο Φερέρ βλέποντας όσα διαδραματίζοντας στον αγωνιστικό χώρο σήκωσε από νωρίς για ζέσταμα το Χάρη Παππά αλλά και τον Μοχάμεντ Καλόν.

Ο Ισπανός αντικατέστησε στο ημίχρονο του Ενσαλίβα, Μαντούκα με τους προαναφερθέντες αλλάζοντας το σύστημα της ΑΕΚ σε 4-3-3. Η Ένωση ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος όπως ακριβώς με το πρώτο. Πίεση από την αρχή και προσπάθησε να μειώσει με ένα γρήγορο γκολ.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης όμως ο Φωτιάδης επιβαιβέωσε πως δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Λυμπερόπουλος τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή στο 48' ο Μπερτέ τον ανέτρεψε αλλά ο και πάλι ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και στο 51 βρέθηκε κοντά στο 1-2. Μετά από έξυπνη μπαλιά του Λυμπερόπουλου από τα αριστερά για τον Μπλάνκο, ο Αργεντινός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου αλλά δεν πρόλαβε για εκατοστά να κάνει την προβολή.

Τρία λεπτά αργότερα το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου ξαναπαίκτηκε. Εξαιρετική ενέργεια του Τζιμπούρ που δίνει την μπάλα στον Αραβίδη ο οποίος από τα δεξιά βρίσκει με χαμηλή σέντρα στο ύψος του πέναλτι τον αμαρκάριστο Χούτο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση.

Η εξέδρα άρχισε να δυσανασχετεί, πολλοί άρχισαν να φεύγουν από το γήπεδο ενώ στα επίσημα υπήρχε μεγάλη ένταση. Εν τω μεταξύ στον αγωνιστικό χώρο ο Καλόν προσπαθούσε, μαζί με τον Ριβάλντο και τον Παπά να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στο 58ο λεπτό ο Παπάς έκανε την ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το χλιαρό σουτ που επιχείρησε από κοντά απέκρουσε ο Κρέσιτς. Με την συμπλήρωση μία ώρας η ΑΕΚ είχε 17 τελικές προσπάθειες και "0" τέρματα με τον Πανιώνιο να έχει μόλις 4 αλλά και τρία γκολ.

Το κακό ποσοστό της Ένωσης ήρθε να αλλάξει ο Μοχάμεντ Καλόν που άλλαξε προς τα καλύτερο την επίθεση των κιτρινόμαυρων. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε το κοντρόλ στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου μετά από γέμισμα του Ράμος και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3.

Στο 70ο λεπτό ο διαιτητής Φωτιάδης θέλησε για μία ακόμα φορά να επισκιάσει την εμφάνιση των 22 ποδοσφαιριστών. Αρνήθηκε πέναλτι στον Τζιμπούρ, ο οποίος "γκρεμίστηκε" μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ από τον Παπασταθόπουλο

Όπως γινόταν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα μετά από λάθος υπόδειξη του διαιτητή ερχόταν ένα γκολ, έτσι και έγινε στο 74ο λεπτό. Μετά από λάθος του Μανιάτη ο Παπασταθόπουλος τροφοδότησε τον Μπλάνκο και με διπλή προσπάθεια νίκησε από κοντά τον Κρέσιτς.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, ο Πανιώνιος όμως αμύνθηκε σωστά και το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ.
Συνέντευξη Τύπου
Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και στο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο πρώτο ημίχρονο στον Ριβάλντο, στάθηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός, είπε σχετικά:

" Είναι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο να αναλύσεις για την ποσότητα των πραγμάτων που μπορούμε να πούμε. Διευκολύναμε πάρα πολύ το παιχνίδι του αντιπάλου. Παίξαμε περισσότερο με καρδιά και λιγότερο με μυαλό και δεν κάναμε ότι έπρεπε για να έχουμε ευστοχία στις φάσεις που μας δόθηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε το φιλότιμο που έδειχνε να είχε η ομάδα και τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι και να πάρουμε την ισοπαλία. Ίσως κάναμε κατάχρηση πραγματοποιώντας άμεσες επιθέσεις, αντί να χρησιμοποιήσουμε τα δύο εξτρέμ, τον Παππά και τον Μανού.

Χάσαμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Πάντως αυτή τη στιγμή πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και αν κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μας, μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές".

Στην άμυνα σήμερα εμφανίστηκαν κάποια κενά. Γιατί δεν αποκτήθηκε αμυντικός στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο;



" Πρέπει να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Το ένα είναι το παιχνίδι και το άλλο αν μας χρησιμεύει ένας τύπος παίκτη ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για αμυντική δουλειά, δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες πίσω αλλά όλο το σύνολο. Πάντως είναι αλήθεια ότι τα λάθη που κάναμε μεταφράστηκαν σε γκολ. Το δικό μας στυλ παιχνιδιού είναι άλλο. Παίζουμε περισσότερο επιθετικά, είμαστε πρώτοι σε γκολ και είχαμε δεχθεί εννέα γκολ στην άμυνα, που δεν είναι πολλά. Είναι αλήθεια ότι πέσαμε σε μια άσχημη περίσταση με τους τραυματισμούς του Αρουαμπαρένα και του Δέλλα, ρισκάραμε και καμιά φορά αυτά τα ρίσκα έχουν αυτή την κατάληξη".

Είχατε πει στους παίκτες σας να προσέξουν τον Τζιμπούρ. Σήμερα ήταν πολύ καλός, έχετε να πείτε κάτι;

"

Συμπίπτω με σας ότι είναι γρήγορος και δεξιοτέχνης, πολύ καλός στα ξεμαρκαρίσματα. Πάντως πιστεύω ότι υπάρχει λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έπαιζε με αντεπιθέσεις και εμείς με οργανωμένες επιθέσεις. Αν σε αυτές δεν έχεις καλό έλεγχο της μπάλας, αυτό είναι επικίνδυνο και εμείς κάναμε λάθη στον έλεγχο της μπάλας. Και αυτό ήταν που ήθελε ο αντίπαλος. Να κλέβει και να βγαίνει στην αντεπίθεση. Καμιά φορά εκεί απορυθμίζεσαι. Όμως, αν ο Μαντούκα ήταν πιο εύστοχος στις ευκαιρίες που του δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και αν ο διαιτητής, για ανεξήγητο λόγο, έδινε πέναλτι στο μαρκάρισμα στον Ριβάλντο τα πράματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Θα μιλούσαμε για ένα θεαματικό παιχνίδι και εσείς θα μιλούσατε για έναν φανταστικό αγώνα. Εμείς πάντως κάναμε πολλά λάθη μπροστά στον τερματοφύλακα μας".

Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ με δύο αμυντικά χαφ, γίνεται λιγότερο επιθετική;

"

Ναι, αν και σήμερα δεν παίξαμε με δύο αμυντικά χαφ. Στην έδρα μας, πάντα ο αντίπαλος παίζει πιο οπισθοχωρημένος και ο ένας παίκτης που βάζουμε είναι πιο δημιουργικός και παίζουμε και με δύο πλάγια μπακ. Αυτό ίσως προκαλεί ρίσκο και σε αντεπιθέσεις μπορεί να γίνει ζημιά. Αλλά επαναλαμβάνω ότι αν ήμασταν πιο εύστοχοι τώρα δεν θα μιλούσαμε για αυτή την κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι με δύο αμυντικά χαφ έχουμε περισσότερη δύναμη, αλλά χάνουμε σε ταλέντο".

Η ήττα Ολυμπιακού δημιούργησε άγχος στους παίκτες σας;

" Εγώ τους είδα καλά πριν μπουν, αλλά ίσως αυτό να έβαλε λίγο άγχος και βιασύνη. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, να μην κοιτάμε ούτε πίσω, ούτε μπροστά μας".
Όλα τα λεφτά...
Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει... δριμύτερος.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την κίνηση του Ράφικ Τζιμπούρ να κλωτσήσει εκτός φάσης τον Παπασταθόπουλο.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΚ
(Φερέρ): Μορέτο, Ράμος, Άλβες, Παπασταθόπουλος, Λαγός, Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα, Ριβάλντο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανιώνιος
(Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Βάγκνερ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Ντιαβαρά, Νικολάου, Φερνάντες, Χούτος, Τζιμπούρ
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ ΑΕΚ Άλβες
Ο προωθημένος Ζεράλντο Άλβες επιχείρησε το γυριστό σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει άουτ
2' Σχόλιο
Μία ώρα περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα η ΑΕΚ παρουσίασε τον Εντίνιο, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" Μοχάμεντ Καλόν
10' Γκολ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Επιπόλαιο λάθος του Ράμος που χάνει την μπάλα στη μεσαία γραμμή από τον Τζιμπούρ ο οποίος βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και ξεπερνώντας και το Μορέτο, με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0
15' Γκολ Πανιώνιος Χούτος
Ο Κουτσόπουλος με εξαιρετική πάσα από τα αριστερά βρίσκει τον προωθημένο Λάμπρο Χούτο ο οποίος αφού απέφυγε εύκολα το μαρκάρισμα των αμυντικών της ΑΕΚ και πλάσαρε το Μορέτο δίνοντας σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του
17' Σχόλιο
Λάθος υπόδειξη του διαιτητή Φωτιάδη που αρνείται καθαρό πέναλτι στο Ριβάλντο
18' Σχόλιο
Υποψία πέναλτι του Ενσαλίβα στο Τζιμπούρ
22' Κεφαλιά ΑΕΚ Καφές
Κεφαλιά του Καφέ, μπλοκάρει με άνεση ο Κρέσιτς
27' Ευκαιρία ΑΕΚ Μαντούκα
Εξαιρετικό συνδυασμός από Ριβάλντο και Μπλάνκο με τον τελευταίο να κάνει την κάθετη πάσα προς τον Μαντούκα ο οποίος στο τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρέσιτς
34' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Κρέσιτς
38' Κόρνερ ΑΕΚ
Εκτέλεση του κόρνερ από τον Ριβάλντο με τον Καφέ να πραγματοποιεί σκαστή κεφαλιά και την μπάλα να απομακρύνεται ξανά σε κόρνερ από τον Κρέσιτς
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Καλόν στη θέση του Μαντούκα
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Παππάς στη θέση του Ενσαλίβα
46' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Αραβίδης στη θέση του Βάγκνερ
48' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Παππάς
49' Φάουλ Πανιώνιος Φερνάντες
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες από μακρινή απόσταση, η μπάλα στην αγκαλιά του Μορέτο
51' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Έξυπνη μπαλιά του Λυμπερόπουλου από τα αριστερά για το Μπλάνκο, με τον Αργεντινό να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου αλλά να μην προλαβαίνει για εκατοστά να κάνει την κοντινή προβολή
54' Γκολ Πανιώνιος Χούτος
Εξαιρετική ενέργεια του Τζιμπούρ που δίνει την μπάλα στον Αραβίδη ο οποίος από τα δεξιά βρίσκει με χαμηλή σέντρα στο ύψος του πέναλτι τον αμαρκάριστο Χούτο, με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ και να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση
58' Σουτ ΑΕΚ Παππάς
Χλιαρό σουτ του Παππά από κοντά με τον Κρέσιτς να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει σταθερά
60' Γκολ ΑΕΚ Καλόν
Γκολ με το... καλημέρα από τον Καλόν, που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε το κοντρόλ στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου μετά από γέμισμα του Ράμος και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3
69' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει αισθητά μετά και το γκολ του Καλόν
70' Σχόλιο
Ακόμα μία λάθος υπόδειξη του Φωτιάδη που αρνείται πέναλτι στον Τζιμπούρ, ο οποίος "γκρεμίστηκε" μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ από τον Παπασταθόπουλο
71' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Ντιαβαρά
74' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Λάθος του Μανιάτη που χάνει την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο ο οποίος έκανε την πάσα και ο Μπλάνκο με διπλή προσπάθεια νίκησε από κοντά τον Κρέσιτς
75' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Καφές
76' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Μανού στη θέση του Λαγού
76' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Χετεμάι στη θέση του Χούτου
82' Σουτ Πανιώνιος Κουτσόπουλος
Χλιαρό σουτ του Κουτσόπουλου από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μορέτο
84' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μανού
86' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης στη θέση του Τζιμπούρ
89' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Αραβίδης
90' Έναρξη καθυστερήσεων 5 Λεπτά
92' Σουτ Πανιώνιος Αραβίδης
Σουτ του Αραβίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μορέτο με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία
95' Λήξη αγώνα
































































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ