ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ-άουτ για μία εβδομάδα ο Πατσατσόγλου

Νοκ-άουτ για μία εβδομάδα ο Πατσατσόγλου
Πατσατζόγλου-Ολυμπιακός

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος χάνει το ματς με τον Ατρόμητο μετά τον τραυματισμό με τη Λάτσιο, αλλά προλαβαίνει τη Βέρνερ

Αρχικά υπήρχαν φόβοι για θλάση ή ράγισμα, που θα τον κρατούσε για περίπου 1 μήνα εκτός γηπέδων άρα και εκτός του ματς της χρονιάς με τη Βέρντερ Βρέμης για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (11/12), όμως οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το πολύ σοβαρό, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχή περίπου μία εβδομάδας από την αγωνιστική δράση.
"Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε συνδεσμική κάκωση αριστερού άκρου ποδός, χωρίς οστική βλάβη.

Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις δραστηριότητες της ομάδας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/11) η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι ο "Πάτσα" χάνει τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο με το Περιστέρι, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό θα είναι πιθανότατα και το μοναδικό ματς από το οποίο θα απουσιάσει πάντως ο διεθνής αμυντικός μέσος, ο οποίος αναμένεται να είναι 100% έτοιμος για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, που θα αποτελέσει πρόβα-τζενεράλε, πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με Βέντερ Βρέμης και ΑΕΚ.

Ειρωνεία το γεγονός πως ο Πατσατζόγλου είχε τραυματιστεί και στο περσινό αγώνα που είχε δώσει ο Ολυμπιακός στο "Ολίμπικο", με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που τον είχε κρατήσει τότε για δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Λεμονής: "Η ομάδα είναι καταδικασμένη να παίρνει πρωτάθλημα"

Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, πριν από την σημερινή προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής, είπε:

" Γυρνώντας από την Ρώμη, σίγουρα όλοι αισθάνονται ευχαριστημένοι και γράφτηκαν πάρα πολύ θετικά και καλά για την ομάδα πράγματα. Στις νίκες όμως, είναι και η μεγάλη ευκαιρία για να βλέπουμε τα λάθη που κάναμε. Ενώ το αμυντικό μας παιχνίδι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό και θέληση στο πως θα επιτεθούμε και αυτό στο συγκεκριμένο επίπεδο αγώνων μπορείς να το πληρώσεις.

Οφείλουμε, τόσο εγώ όσο και εσείς, να επιστρέψουμε άμεσα στο Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί είναι ο μεγάλος μας στόχος και γιατί αυτή η ομάδα είναι από την ίδρυσή της καταδικασμένη να παίρνει πρωταθλήματα. Αυτά δεν τα λέω επειδή πρέπει, αλλά επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται μέσω του πρωταθλήματος.

Αυτό που περιμένω την Κυριακή, είναι να προσαρμοστούμε αμέσως στις συνθήκες και τις απαιτήσεις αυτού του αγώνα και το κυριότερο να επιδείξουμε πάθος και θέληση για τη νίκη.

Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, ούτε δύσκολη. Εμείς με την απόδοσή μας μπορούμε να την κάνουμε καλή η κακή ομάδα.

Ο Ατρόμητος είναι πια πολύ δυνατή ομάδα με δυνατή έδρα και δεν φτάνει από μόνο του το τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού για να κερδίσουμε.

Τελειώνοντας θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε".

Όσον αφορά στην προπόνηση, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (Κυριακή 2/12, 19:00) συνεχίστηκε σήμερα με την προπόνηση που έγινε στις 17:00.

Οι Νε και Ρ. Μπράβο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και ο Χ. Σέζαρ.

Ο Τζόρτζεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, λόγω του ότι έκανε οδοντιατρική επέμβαση, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο Ζεβλάκοφ, για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, λόγω σπασμού στη δεξιά γαστροκνημία.

Το Σάββατο οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00.
































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ