ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζεβλάκοφ: "Τιμή μου ο Ολυμπιακός"

Ζεβλάκοφ: "Τιμή μου ο Ολυμπιακός"
Ζεβλάκοφ

Ομάδα με χαρακτήρα που ξέρει πως να παίρνει τα αποτελέσματα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Πολωνός αμυντικός των "ερυθρόλευκων" Μίχαελ Ζεβλάκοφ. Ο διεθνής παίκτης αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και μαζί με τον Άντζα ήταν από τους διακριθέντες των Πειραιωτών.

Ο Ζεβλάκοφ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ τόνισε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση: " Κάναμε το παιχνίδι μας με την τακτική που θέλαμε και αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα με χαρακτήρα. Διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν η Λάτσιο είχε την υπεροχή και την μπάλα στην κατοχή της.

Πήγαμε στην Ρώμη με την πίστη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά εκτός έδρας. Το ότι κερδίσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν κάτι πολυ σημαντικό και θέλω να την αφιερώσω στους 8.000 φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα

".

Παρά την σημαντική νίκη των "ερυθρόλευκων" στην "αιώνια πόλη" η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί. Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή πρέπει να πάρουν έστω και την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο της πρόκρισης, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας: " Eίναι πολύ καλό που παίζουμε στην έδρα μας με την Βέρντερ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι καθώς, προέρχεται από νίκη επί της Ρεάλ και την δυνατότητα να προκριθεί".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ