ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα ήθη και έθιμα

Νέα ήθη και έθιμα
Λεμονής-Ίβιτς

Νέα ήθη και έθιμα στον Ολυμπιακό! Μέσα από το επίσημο site των πρωταθλητών Ελλάδας γνωστοποιήθηκαν οι ομιλίες των Πέτρου Κόκκαλη, Ίλια Ίβιτς και Τάκη Λεμονή στους ποδοσφαιριστές

Πέτρος Κόκκαλης: " Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και καλή επιτυχία, υγεία πάνω απ' όλα και διάθεση για προετοιμασία και διακρίσεις. Γνωρίζετε φαντάζομαι και τις αλλαγές που έχουν γίνει στη Διοίκηση με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του Ολυμπιακού προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας να περνάει καλά και εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι. Εσείς που είστε επαγγελματίες να έχετε μία θετική σταδιοδρομία στο επάγγελμα που έχετε επιλέξει και να περνάτε καλά και εμείς στη Διοίκηση του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι της ομάδας, να χαιρόμαστε από αυτά που εσείς θα προσφέρετε μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι που βρισκόμαστε τώρα όλοι εδώ σαν μία οικογένεια, μία οικογένεια που ξεκινάει με θετικό όραμα και όρεξη και θέλω να κρατήσουμε αυτή την αισιοδοξία και την εικόνα ως το τέλος του πρωταθλήματος και του χρόνου και γενικά στο μέλλον".

Ίλια Ίβιτς: " Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους και να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Η υγεία για σας τους επαγγελματίες είναι πάρα πολύ σημαντική και ξέρετε πολύ καλά ότι όλη σας η λειτουργία δεν μπορεί να γίνεται αν δεν έχετε υγεία. Ήρθα μετά από 8 χρόνια, από το 1999 και δεν σας κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα στο Ρέντη, στον Ολυμπιακό που ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα και στον Πειραιά. Έπαιξα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν, πόσο σημαντικό και ταυτόχρονα πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι όλοι εσείς είστε στον Ολυμπιακό επειδή το αξίζετε και αυτό πρέπει να το αποδεικνύετε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, γιατί όπως γνωρίζετε ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το έχετε όλοι στο μυαλό σας. Δεν θα ήθελα να σας κρατήσω πάρα πολύ γιατί θα έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, καθώς θα βρίσκομαι εδώ και θα έχουμε συνεργασία σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο.

Ένα πράγμα που είναι σημαντικό είναι να είμαστε μία οικογένεια και δεν το λέω μόνο για τους ποδοσφαιριστές, το λέω για όλους που είμαστε εδώ και για τους φροντιστές και αυτό γιατί αν είμαστε όλοι ενωμένοι, αν είμαστε μία οικογένεια μπορούμε να πάμε μπροστά και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντοτε να πηγαίνει μπροστά. Θα είμαστε εδώ με τον κ. Λεμονή και θα έχουμε καθημερινή συνεργασία. Θα ήθελα και πάλι να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή αρχή. Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι εδώ κάθε ημέρα και στο Ρέντη και στην ΠΑΕ. Ευχαριστώ πολύ



".

Τάκης Λεμονής: " Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα άτομα του τεχνικού επιτελείου που θα δουλέψουμε όλοι μαζί φέτος. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να είμαστε υγιείς και σε αυτό θα συμβάλλουν τα μέλη του τεχνικού και επιστημονικού επιτελείου. Το ξέρετε όλοι τόσο οι νέοι, όσο και οι παλαιότεροι ότι αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, αυτός είναι ο Ολυμπιακός, έχει πίεση αλλά ταυτόχρονα είναι και η καλύτερη ομάδα στην οποία μπορεί να παίζει κάποιος ποδοσφαιριστής.

Ο στόχος ξεκινώντας αυτή τη χρονιά και ξεκινώντας σήμερα από την πρώτη προπόνηση, είναι να κερδίζουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε ένα σταυροδρόμι και έπρεπε να μπουν κάποιες καινούργιες βάσεις και χαίρομαι που αυτές οι βάσεις έχουν μπει σε ένα σωστό δρόμο και αυτό αφορά όχι μόνο τη λειτουργία μας εδώ μέσα, αλλά γενικά τη λειτουργία μας σαν ΠΑΕ. Τα θέματα τα οποία σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον είναι τα αγωνιστικά και η προπόνησή μας και για να φτάσουμε σε αυτό το δίωρο των αγώνων, όπου θέλουμε να έχουμε επιτυχίες, απαιτούνται κάποια πράγματα που είναι πλέον ανάγκη να τα βάλουμε σε άλλη βάση.

Αυτό αφορά τις σχέσεις όλων μας, το πως βλέπουμε και αισθανόμαστε τη λέξη πειθαρχία, το πόσο γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά για να έρθει η επιτυχία. Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι η προσωπική επιτυχία του καθενός, εξαρτάται από το αν θα έχει επιτυχίες η ομάδα μας. Ξεκινώντας από σήμερα πρέπει να έχουμε ένα πράγμα στο μυαλό μας ότι μόνο με ομαδική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Το πρόγραμμα της σημερινής μας προπόνησης καθώς και το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων και των εξετάσεων, το έχετε ήδη δει όπως και τα γκρουπ στα οποία έχετε χωριστεί. Τη Δευτέρα ουσιαστικά θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το τριήμερο των εξετάσεων και των ελέγχων γιατί βάσει αυτών των πραγμάτων θα μπορέσουμε και εμείς να διαμορφώσουμε σωστά το προπονητικό πρόγραμμα. Να σας ευχηθώ καλό ξεκίνημα και καλή συνέχεια στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε



".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ