ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίφθηκε πρόταση για Καστίγιο!

Απορρίφθηκε πρόταση για Καστίγιο!
Κόκκαλης

Η πειραϊκή ΠΑΕ απέρριψε πρόταση για την παραχώρηση του Καστίγιο. Λεμονής: "Σε καλό δρόμο"

Όπως γνωστοποίησε ο πειραϊκός σύλλογος, απορρίφθηκε επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο! Ο άσος του Ολυμπιακού κάνει... όργια στο Κόπα Αμέρικα με τη φανέλα της Εθνικής Μεξικό και όπως ήταν αναμενόμενο οι εμφανίσεις του στα γήπεδα της Βενεζουέλας έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Το όνομα του συλλόγου που κατέθεσε την επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, όπως και το ποσό που προσφέρθηκε στην πειραϊκή ΠΑΕ, δεν έγιναν γνωστά, όμως πιθανολογείται πως πρόκειται για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (αυτή είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις), που είχε στείλει εκπρόσωπό της στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα. Η ουκρανική ομάδα ήταν ουσιαστικά η πρώτη που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, μετά τις δύο εκπληκτικές εμφανίσεις του Καστίγιο στα ισάριθμα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2006/07.

Όπως γράψαμε πριν από λίγες μέρες, εδώ στο SPORT 24, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον Καστίγιο, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Εκτός βέβαια κι αν φτάσει πρόταση-μαμούθ στα γραφεία της ΠΑΕ, πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Το ύψος της οικονομικής προσφοράς που έγινε στον Ολυμπιακό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έχει γίνει γνωστό, όμως σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε το σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. Έτσι, η πρόταση απορρίφθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ...

Ενημέρωση για τα μετεγγραφικά...
Παράλληλα, συζητήθηκε και η πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Την Τετάρτη (4/7, 18:00) είναι προγραμματισμένη η "πρώτη" για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όμως ακόμα το ρόστερ δεν είναι έτοιμο. Εκφράστηκε η πεποίθηση στο Δ.Σ. πως ο σύλλογος σύντομα θα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ο Τάκης Λεμονής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Aναλυτικά το δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ:

" Συνεδρίασε σήμερα 3-7-2007 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

Κατά τη συνεδρίαση:

-Ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού και ειδικότερα για τις μετεγγραφές που απαιτούνται περαιτέρω.

-Ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για πρόταση πώλησης που υποβλήθηκε για τον ποδοσφαιριστή Καστίγιο, η οποία και απορρίφθηκε.

-Έγινε ενημέρωση για τη μέχρι σήμερα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

-Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Ι. Μώραλης ανέλυσε το σχέδιο επικοινωνίας της ΠΑΕ, το οποίο και εγκρίθηκε









".

Λεμονής: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
Ο Τάκης Λεμονής έδωσε το "παρών" στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Magic". Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: " Είναι λογικό ο κόσμος να αδημονεί. Μαζευόμαστε την Τετάρτη (4/7) και σίγουρα θα έρθουν κι άλλοι παίκτες. Είμαστε σε εγρήγορση. Οι μετεγγραφικοί στόχοι μας δεν είναι εύκολοι. Θα γίνουν αυτά που πρέπει για την ενίσχυση της ομάδας. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου: " Συζητήσαμε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου, μεταξύ αυτών και τα μετεγγραφικά. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα μεγάλης σημασίας για το σύλλογο", τόνισε χαρακτηριστικά, κατά την αποχώρησή του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ