ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Μπράβο

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Μπράβο
New Image

Ο Ραούλ Μπράβο δέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών και απομένει το ΟΚ της Ρεάλ. Υπογράφει ο Μήτρογλου, επιστροφή Κωφίδη

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στη Sportday (3/7) ο μάνατζερ του Ραούλ Μπράβο (αποτελεί έναν από τους κύριους μετεγγραφικούς στόχους στην παρούσα φάση για τους "ερυθρόλευκους" στην προσπάθεια για την θωράκιση της αμυντικής γραμμής), ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει πολύ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Πειραιωτών και -το κυριότερο- οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
"Είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του παίκτη.

Για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό αφορά τους δύο συλλόγους", τόνισε στις δηλώσεις του στην εφημερίδα ο ατζέντης του Ραούλ Μπράβου, Ντάριο Ντονάδιο, και συνέχισε:

Κοντά σε συμφωνία με τον άσο της Ρεάλ
Στον Ραούλ Μπράβο αρέσει πολύ η προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, του αρέσει η ομάδα, η Αθήνα, είναι πολύ ευχαριστημένος μ' αυτή την πρόταση και θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ταξιδέψω στην Ελλάδα, μάλλον χωρίς τον Ραούλ Μπράβο, προκειμένου να συζητήσουμε τις παραμέτρους του συμβολαίου, όπως, για παράδειγμα, τη χρονική διάρκεια.

Δεν νομίζω όμως ότι θα προκύψει κάποιο πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Εκτός απροόπτου ο Ραούλ Μπράβο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό".

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η Ρεάλ θα πάρει κοντά στα 2 εκ.ευρώ για να δώσει τον 26χρονο Ισπανό αμυντικό (αρχικά οι οικονομικές απαιτήσεις της ήταν γύρω στα 3 εκ.ευρώ, ποσό που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκριναν υπερβολικό από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει), με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τους "ερυθρόλευκους" με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,5 εκ.ευρώ.

"Μικρή η πρόταση για Λουμπόγια"
Εν τω μεταξύ, η περίπτωση του επιθετικού της Στουτγκάρδης, Ντάνιελ Λουμπόγια, που εξετάστηκε από τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης θα πρέπει να αποκλειστεί, με τον μάνατζερ του 28χρονου Σέρβου φορ, Νίκολα Σκρέλια να δηλώνει απογοητευμένος με δηλώσεις του στη Sportday για τη χαμηλή οικονομικά πρόταση που έκαναν οι Πειραίωτες στον πελάτη του.

"Πράγματι έχουν γίνει κάποιες επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Ντάνιελ Λιουμπόγια. Αυτό που πρέπει να σας πω είναι ότι δεχθήκαμε μία προσφορά από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως ήταν αστεία.

Ειλικρινά εξεπλάγην γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν περίμενα να κάνει τέτοια προσφορά για τον Λιουμπόγια", τόνισε ο μάνατζερ του Λουμπόγια και συνέχισε:

Αν ο Ολυμπιακός κάνει καλύτερη πρόταση από αυτή που ήδη έχει κάνει, ασφαλώς και θα το συζητήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Λιουμπόγια να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο όπως είναι η ομάδα του Ολυμπιακού".

Αίσιο τέλος με Μήτρογλου
Εν τω μεταξύ, το σίριαλ Μήτρογλου όπως είχε τείνει να εξελιχθεί το θέμα της μεταπήδησης του παίκτη από τη Γκλάντμπαχ στον Ολυμπιακού, φαίνεται ότι θα έχει... happy-end για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου, επήλθε οριστική συμφωνία, με τον 19χρονο άσο να έρχεται -κατά πάσα πιθανότητα- την Τετάρτη στη χώρα μας για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ξανά "ερυθρόλευκος" ο Κωφίδης
Τέλος, στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα ανήκει πλέον ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος μετά από 15 χρόνια επιστρέφει στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια, την οποία υπηρέτησε με απόλυτο επαγγελματισμό ως παίκτης κερδίζοντας την αγάπη και την απεριόριστη εκτίμηση του κόσμου.

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και της Ξάνθης αναλαμβάνει πόστο στα τμήματα υποδομής της ομάδας στο πλευρό του διευθυντή των ακαδημιών, Χέρμαν Βερμιούλεν, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου είναι πιθανό να προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών ένας ακόμη παίκτης που έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας στην ιστορία του Ολυμπιακού ως παίκτης, ο Αλέκος Αλεξανδρής.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ