ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρεμιέρα των πρωταθλητών

Η πρεμιέρα των πρωταθλητών
πρώτη Ολυμπιακός

Την Τετάρτη (4/7, 18:00) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Οι απουσίες ήταν πολλές, αλλά δικαιολογημένες καθώς οι Νέρι Καστίγιο, Φέλιξ Μπόρχα βρίσκονται στη Βενεζουέλα και το Κόπα Αμέρικα, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Νούνιες και Γκαλέτι δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τη μετακόμισή τους στην Ελλάδα.
"Κάθε χρόνο και καλύτεροι"

Έξω από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, υπήρξε πολύς κόσμος και εκπρόσωποι του Τύπου. Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης: " Είναι η πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο και εύχομαι να έχουν όλοι υγεία. Ελπίζω κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι".

Ίβιτς για Ραούλ Μπράβο
Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ίλια Ιβιτς, αναφέρθηκε και σε μετεγγραφικά ζητήματα: " Νιώθω πάρα πολύ ωραία που επιστρέφω στο Ρέντη. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όσον αφορά τον Κοβάτσεβιτς, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Πρέπει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας από τους στόχους μας, τον θέλουμε και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Η περίπτωση του Μορφέο, μάλλον εξελίσσεται αρνητικά. Εμείς κοιτάμε παίκτες που θα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό".

"Κανείς δεδομένος στην ενδεκάδα"
Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης. " Έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να παρουσιαστούμε δυνατοί την ερχόμενη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Ελπίζω στην Ευρώπη να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Σαν άνθρωποι-παίκτες, πρέπει να βρεθούμε, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Κανείς δεν θεωρείται δεδομένος για την ενδεκάδα και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά".

"Συνεχίζουμε..."
Τελευταίος μίλησε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος τόνισε πως η προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται. " Ξεκινά μία νέα χρονιά και γίνεται μία προσπάθεια για να ενισχυθεί το ρόστερ και να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρυσι. Το καλοκαίρι δεν μίλησα για μετεγγραφές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως συνεχίζουμε. Η ομάδα δεν θα είναι έτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ξεκινάμε τη νέα σεζόν και ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε.

Στο τεχνικό τιμ έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Θέλω να υπάρχει το καλύτερο δυνατό τιμ προκειμένου οι παίκτες να παρουσιαστούν και αυτοί από τη μεριά τους καλύτεροι στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που έχει έρθει ο Γκαλέτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά. Για να έρθουν μερικοί ποδοσφαιριστές, τους θέλουμε. Δεν θέλω να έχω, πάντως, πολλούς στο ρόστερ

", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Άντζας: "Θέλω διακρίσεις"
Ο Παρασκευάς Άντζας, αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τόνισε στο επίσημο site του Ολυμπιακού: " Επέστρεψα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θέλω να έχω διακρίσεις. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και θέλει ο κόσμος. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας πάνω απ' όλα υγεία και να προσφέρουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε όλους όσους θα έρχονται να μας βλέπουν στο γήπεδο".

Εξετάσεις...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα τη σημερινή, πρώτη για τη νέα σεζόν, προπόνησή τους. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Νικοπολίδης, Μπούτινα, Παναγόπουλος, Άντζας, Τοροσίδης, Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντομί, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Μενδρινός, Νε, Κωνσταντίνου, Ματσούκας, Παπαδόπουλος, Γιάννου και Φακίνος.

Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι και από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα κάνουν εργομετρικό έλεγχο.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ