NATIONS LEAGUE

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με τον Άσπας

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates after the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the match 3-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Λουίς Ενρίκε AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος που δεν συμπεριέλαβε στις πρώτες κλήσεις για ματς του Nations League με Αγγλία και Κροατία τον Ιάγο Άσπας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος που δεν συμπεριέλαβε στις πρώτες κλήσεις για ματς του Nations League με Αγγλία και Κροατία τον Ντιέγκο Άσπας.

Ο επιθετικός της Θέλτα αντικατέστησε τον Ντιέγκο Κόστα στη "furia roja", μετά την αποδέσμευση του τελευταίου για προσωπικούς λόγους και ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της ομάδας επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

"Έχεις μια ιδέα για το τι μπορείς να περιμένεις από τον καθένα και μετά την προπόνηση σου δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Αναγνωρίζω το λάθος μου. Νόμιζα ότι είχε ένα καλό ματς, είδα ότι γυμναζόταν καλά. Είμαι ανοιχτός σε αλλαγές. Η ομάδα έρχεται πάνω από όλους", ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ