NATIONS LEAGUE

Άσπας in, Ντιέγκο Κόστα out στην εθνική Ισπανίας

Spain's Iago Aspas controls the ball during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Spain's Iago Aspas controls the ball during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Αλλαγή στο παρά 5' για την εθνική Ισπανίας, με τον Ιάγο Άσπας να αντικαθιστά τον Ντιέγκο Κόστα στην 24μελή αποστολή, ενόψει των αγώνων για το UEFA Nations League.

Ο Ντιέγκο Κόστα δήλωσε οικογενειακό κόλλημα κλείνοντας την πόρτα της εθνικής Ισπανίας, με τον επιθετικό της Θέλτα, Ιάγο Άσπας, να... σφετερίζεται τη θέση του στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό ρόστερ.

Ο κυνηγός των "ροχιμπλάνκος" θα λάμψει δια της απουσίας του από την δυάδα αγώνων κόντρα σε Αγγλία (8/9) και Κροατία (11/9) για το UEFA Nations League, με τον 31χρονο άσο της ομάδας από τη Γαλικία να καλείται από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, Λουίς Ενρίκε, παίρνοντας θέση στη γραμμή κρούσης της "φούρια ρόχα".

Αυτό ήταν το καλύτερο "δώρο" για τον πολύπειρο Ίβηρα, που το Σάββατο (1/9) έσπασε το... ρόδι των φετινών γκολ με την "γαλάζια" φανέλα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0).

Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τεχνικός της εθνικής Ισπανίας φαίνεται πως αρέσκεται στις μίνο-εκπλήξεις, καθώς "έκοψε" από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους Ζόρντι Άλμπα και Πέδρο, οι οποίοι έμειναν εκτός... νυμφώνος.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ