ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ν' Ντόι: "Να δώσουμε και άλλες χαρές"

Ν' Ντόι: "Να δώσουμε και άλλες χαρές"
Εντογιέ, Ενακαρίρε, πανηγυρικό, Παναθηναϊκός

''Nα τους δώσουμε και άλλες χαρές'' δήλωσε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Ν' Ντόι

" Πήγα να πανηγυρίσω με τον κόσμο γιατί ήξερα ότι είχαν κάνει πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν στη Σλοβακία και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μαζί τους" είπε ο Σενεγαλέζος επιθετικός ο οποίος συμπλήρωσε για την συνέχεια:

"Τους ευχαριστούμε γι' αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας από δω και πέρα για να τους δώσουμε και άλλες χαρές. Το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα και όχι σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλεις να κερδίζεις πρέπει να σκοράρεις.

Είναι καλό ότι σκοράραμε δύο φορές και ότι δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα και μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα βρούμε το ρυθμό μας

".

Νίλσον: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Από την αρχή της χρονιάς με το ιδιαίτερο χαμηλό προφίλ αποδεικνύει ότι είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του συλλόγου. Ο λόγος για τον Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος μετά το "διπλό" πρόκρισης στην Μπρατισλάβα υποστήριξε:

" Παίξαμε πολύ καλά και δικαιούμασταν τη νίκη. Πιστεύω ότι έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αφού είχαμε τις ευκαιρίες.

Σίγουρα, πάντως, το 2-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να περάσουμε , δεν θα είναι καλό αν δεν τα καταφέρουμε, αφού όπως είπα πήραμε καλό αποτέλεσμα.

Ηταν σημαντικό ότι παίξαμε καλά, παρότι είχαμε μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια μας. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και να κερδίζεις. Πολλές φορές μπορεί να παίζεις καλά και να μην παίρνεις τη νίκη.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Απολαύσαμε το παιχνίδι, γιατί είχαμε την κατοχή της μπάλας και την επιθετική πρωτοβουλία, δημιουργώντας ευκαιρίες





".

Πεσέιρο: "Συγκεντρωμένοι λόγω Εργοτέλη"

Για την νίκη με την Αρτμέντια αλλά και το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη, αναφέρθηκε και στην ομιλία του, προς τους ποδοσφαιριστές του ο Ζοσέ Πεσέιρο. " Είμαστε κοντά στην πρόκριση. Είχαμε καλά αλλά και κακά διαστήματα. Το σημαντικό όμως είναι ότι καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ" είπε αρχικά ο 47χρονος και έδωσε το "στίγμα" για την συνέχεια:

"Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι" μερικα από τα λόγια του.

Αποθεραπεία, δίτερμα και αποχώρηση Ν' Ντόι



Η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία έφθασε τα ξημερώματα στην Παιανία όπου και διανυκτέρευσε έγινε με σκοπό το πρωί όσοι αγωνίστηκαν να κάνουν ένα χαλάρωμα και μέχρι το Σάββατο το πρωί να είναι ελεύθεροι.

Στην σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σέντρες, σουτ, δίτερμα, στημένες φάσεις και αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκονζάλες, Τσίγκας, Νίνης και Τσίτσης.

Στα αξιωσημείωτα της προπόνησης η αποχώρηση του Νταμέ Ν' Ντόι, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις. Το ιατρικό τιμ αλλά και ο κ. Πεσέιρο δεν φαίνεται να ανησυχούν για την συμμετοχή του ή όχι στο Παγκρήτιο.

Στο μυαλό και οι Ιβανσιτς, Μόρις

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο για το παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη, -ομάδα με την οποία πάντα συναντάει προβλήματα- είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα από ατό που ξεκίνησε στην Μπρατισλάβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θεωρεί την κούραση από το ματς με την Αρτμέντια, ως δικαιολογία, και επιειδή θέλει να "δέσει" έναν "κορμό" δεν αποκλείεται να εμπιστευτεί τους ίδιους παίκτες της ενδεκάδας. Πάντως, ο 47χρονος προπονητής θα έχει στην διάθεσή του, δύο πολύτιμα "εργαλεία". Τους Αντρέας Ιβανσιτς και του Νασίφ Μόρις που δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχή στην διάρκεια (αν και εφόσον είναι στην αποστολή).

Με κόσμο στο Παγκρήτιο

Τουλάχιστον 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δώσουν βροντερό παρών στο Παγκρήτιο, με΄τά την απόφαση της ΠΑΕ να πάρει και να δώσει εισιτήρια (κοστίζουν 15 ευρώ) για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Η διάθεσή τους η οποία έχει ξεκινήσει από την Τρίτη παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Πεσέιρο.

Στη Λεωφόρο... και με δώρα

Για όσους δεν μπορέσουν να πάνε από την Αθήνα και θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα σε κλίμα γηπέδου, μπορούν να έρθουν στο ανακαινισμένο "Green Cafe", στη θύρα 4 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης".

Εκεί θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση, από τις δύο μεγάλες οθόνες του, τον αγώνα Εργοτέλης–Παναθηναϊκός, την Κυριακή 23-09-2007 στις 21.15. Μάλιστα θα γίνουν αρκετά χάπενινγκ, αφού στη διάρκεια του αγώνα η Amstel θα προσφέρει δώρα σε όλους τους φιλάθλους που θα την προτιμήσουν, ενώ συγχρόνως θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για εισιτήρια του αγώνα του "τριφυλλιού" κόντρα τον ΠΑΟΚ.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ