ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σάλπι": "Ακόμα 90 λεπτά"

"Σάλπι": "Ακόμα 90 λεπτά"
Σαλπιγγιδης

"Απομένουν ακόμα 90 λεπτά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στη ρεβάνς" είπε ο "Σάλπι".Ο Μάτος "ονειρεύεται" Σελεσάο

" Έχουμε το καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο απομένουν ακόμα 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε σοβαροί και στη ρεβάνς. Τώρα γυρνάμε πίσω να ξεκουραστούμε και πάμε μετά στην Κρήτη για να πάρουμε με τον Εργοτέλη τους τρεις βαθμούς.

Είναι πολύ σημαντικό που κέρδισαν όλες οι ελληνικές ομάδες στο ΟΥΕΦΑ. Εμείς έχουμε περιθώρια βελτίωσης και συνέχεια βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, γιατί μας λείπουν τα ματς. Σιγά-σιγά θα αποκτήσουμε ρυθμό

" είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός.

Μάτος: "Στόχος η εθνική Βραζιλίας"

Ο μεγάλος προσωπικός στόχος του Μαρσέλο Μάτος, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Pele.Net", είναι η κλήση του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με την Αρτμέντια και όχι μόνο, μίλησε ακόμα για την προσαρμογή του στην χώρα μας, τις διαφορές του ευρωπαϊκού με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και την Κορίνθιας.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα...

" Εδώ είναι εύκολα για κάποιον που έχει ζήσει στην Ιαπωνία. Ο ποδοσφαιριστής προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος, αλλά όταν η οικογένεια δεν είναι καλά είναι δύσκολο. Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου περνάνε καλά, τους αρέσει εδώ κι αυτό βοηθάει. Σε τέτοιο βαθμό, που σκοπεύω να γυρίσω τον Οκτώβριο στη Βραζιλία για να δω το μαγαζί μου και αυτοί δεν θέλουν να έρθουν".

Για τις διαφορές με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...


" Βρίσκομαι στην Ευρώπη και αν τα καταφέρω, θα μπορέσω να πάω και σε μεγαλύτερο σύλλογο. Βλέπω παίκτες που αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα και καλούνται στην εθνική. Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω στην εθνική, μολονότι αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Γι' αυτό προσπαθώ να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό και να διακριθώ. Στην Ευρώπη το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο".

Για την Κορίνθιανς...

" Εγώ πάντα έκανα τη δουλειά μου και μετά πήγαινα σπίτι μου. Είμαι με τους παίκτες της Κορίνθιανς. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξουν υπό τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, με τόσα σκάνδαλα, αλλά αυτοί θα ξεφύγουν απ' αυτή την κατάσταση. Δεν υπήρχαν πιέσεις για να φύγω. Εμφανίστηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, ήταν μία καλή ευκαιρία και αποφάσισα να την αποδεχτώ".















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ