EUROPA LEAGUE

Πεσέιρο: "Νίκη και σε ρεβάνς"

Πεσέιρο: "Νίκη και σε ρεβάνς"
Σαλπιγγιδης

Με σοβαρότητα οι "πράσινοι" θα "κυνηγήσουν" την νίκη και στην Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο σε δηλώσεις

" Η ομάδα σήμερα έδειξε στοιχεία που θέλω, όπως την κυκλοφορία και την καλή δημιουργία. Νικήσαμε δίκαια σήμερα. Ηταν όμως το πρώτο ημίχρονο από τα δυο. Με όλο τον σεβασμό που έχω στην Αρτμέντια και τον προπονητή της, θα πω ότι ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι’ άλλα γκολ.

Στόχος μας είναι η νίκη και στη ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να προκριθούμε. Εχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντί μας που έχει έναν αξιόλογο προπονητή",

ήταν τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για το πως είδε τα θετικά αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων, αλλά και την διαιτησία της αναμέτρησης.

"Χαίρομαι όταν κερδίσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, γιατί εδώ δουλεύω. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία, είδα ένα πέναλτι (του Σαλπιγγίδη) που δόθηκε. Ολοι είδαν ότι δημιουργήσαμε 10-12 ευκαιρίες και ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη".

Βάις: ¨Ηταν και τα δύο πέναλτι"

Ο τεχνικός της Αρτμέντια, Βλαντιμίρ Βάις στάθηκε κυρίως στην διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν είναι αυτό που θέλαμε, όμως είχαμε έναν διαιτητή που δεν ήταν με το μέρος μας. Ηταν και τα δύο πέναλτι".





TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ