CHAMPIONS LEAGUE

Μπερλουσκόνι: "Υποστηρίζω Ίντερ"!

Μπερλουσκόνι: "Υποστηρίζω Ίντερ"!
Μπερλουσκόνι-Μίλαν

Στο πλευρό της άσπονδης εχθρού της Μίλαν, Ίντερ, ενόψει του ματς με Λίβερπουλ, τάχθηκε ο πρόεδρος των "ροσονέρι", Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το "παράπονο" των φίλων της Ίντερ είναι πως σε σύγκριση με τους... χορτασμένους από ευρωπαϊκές επιτυχίες "ξαδέλφους" της Μίλαν, η ομάδα τους παραμένει χωρίς το μεγάλο τρόπαιο για 42 ολόκληρα χρόνια, με τον Μπερλουσκόνι να υποστηρίζει ευθαρσώς ότι θα υποστηρίξει την Ίντερ στην αποψινή της αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο "Μεάτσα".
"Θα υποστηρίξω την Ίντερ χωρίς καμία αμφιβολία", τόνισε ο Μπερλουσκόνι στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Antenna 3" και συνέχισε: "Εκτός από πρόεδρος της Μίλαν είμαι επίσης και κάτοικος αυτής της πόλης, και ως τέτοιος θα ήθελα η ομάδα του Μάσιμο Μοράτι να προχωρήσει στη διοργάνωση".

Επιπλέον, ο Μπερλουσκόνι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ελπίδες της Μίλαν για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρονάλντο, ο οποίος τον αφήνει για όλο το 2008 εκτός γηπέδων.

"Δεν μπορείς να νικάς πάντα και τα πλάνα μας έγιναν άνω κάτω μετά τον τραυματισμό του Ρονάλντο. Πιστέψαμε ότι θα είχαμε όλους τους επιθετικούς που χρειαζόμασταν, με την προσθήκη του Αλεσάντρε Πάτο.

Θα διαπραγματευόμασταν για να φέρουμε πίσω τον Μάρκο Μποριέλο (δανεικός στη Τζένοα και πρώτος σκόρερ στο Καμπιονάτο με 16 τέρματα, όσα έχει και ο Τρεζεγκέ) ή θα πηγαίναμε για άλλον επιθετικό, εάν μπορούσαμε να ξέρουμε αυτό που θα συνέβαινε με τον Ρονάλντο", κατέληξε στις δηλώσεις του.






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ