ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024: Ο Σάρας το ζει όσο ποτέ άλλοτε...

Final Four 2024: Ο Σάρας το ζει όσο ποτέ άλλοτε...
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η πρώτη επαφή με τους πρωταγωνιστές του Final Four είχε έναν αδιαμφισβήτητο νικητή: τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όχι εντός παρκέ φυσικά, αλλά εκτός αυτού.

Οι αφορμές για να μιλήσουν οι παίκτες και οι προπονητές του Final Four στους δημοσιογράφους είναι δεκάδες στο πενθήμερο, που όλοι μαζί βρίσκονται στο Βερολίνο. Από τη media day πριν από την αναχώρηση των αποστολών, στις δηλώσεις στο αεροδρόμιο (ελληνικό συνήθειο κατά βάση) και στις καθιερωμένες συζητήσεις στον τόπο του εγκλήματος (sic).

Η press conference που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου ήταν πάντως η πρώτη επίσημη επαφή των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης με τα media. Στη μία ώρα που κράτησε η διαδικασία, δεν ήταν εύκολο να βγουν οι περισσότεροι από την comfort zone τους. Κατά βάση, απλά περίμεναν να ολοκληρωθεί η press conference για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο και να προετοιμάσουν την τελευταία προπόνηση πριν από τους αγώνες.

Το παραδέχθηκε άλλωστε κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όταν ρωτήθηκε τι θα άλλαζε στο Final Four. "Θα έκανα πιο σύντομες τις συνεντεύξεις" είπε και έδωσε την αφορμή στους δεκάδες παρευρισκομένους να γελάσουν με την ψυχή τους. Η αλήθεια είναι, αν το σκεφτεί κανείς. Παράλληλα όμως, είναι κι η ανάγκη της δουλειάς (τους).

Από την άλλη όμως, ο τρόπος που απάντησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι η εν γένει στάση του, τον κατέταξαν στην κορυφή της λίστας με αυτούς που προσέφεραν απλόχερα... content στο κοινό. Είτε το δημοσιογραφικό είτε το φίλαθλο.

Ακόμη κι ο τρόπος που χειρίστηκε την ερώτηση για την επιστροφή στο Βερολίνο για Final Four, ήταν ενδεικτικός. Έκανε πλάκα με τον Εργκίν Αταμάν για τα μάτια του Κώστα Σλούκα, με αφορμή κάτι που -ισχυρίζεται ότι- έμαθε λίγη ώρα πριν από τη διεξαγωγή της press conference: ότι δηλαδή το 2009 ο Κώστας Σλούκας δεν ήταν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Παρεμπιπτόντως, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε αναζητά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του με αυτή την ιδιότητα. Ως τώρα δεν τα έχει καταφέρει στις τέσσερις φορές που έχει δοκιμάσει (0/1 με τη Ζάλγκιρις, 0/3 με την Μπαρτσελόνα). Όπερ και σημαίνει πως θέλει κι ο ίδιος να βγάλει από πάνω του όλη αυτή την σκόνη και να γράψει τη μεγαλύτερη προπονητική επιτυχία της καριέρας του, μέχρι την επόμενη.

Αντί επιλόγου: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ως παίκτης, κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague με τρεις διαφορετικές ομάδες (Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκός). Το αυτό φιλοδοξεί να κάνει κι ο Κώστας Σλούκας το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου, αφού τα έχει ήδη καταφέρει τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Φενέρμπαχτσε. Για να αποκτήσει δύο μέλη το κλαμπ.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ