CHAMPIONS LEAGUE

Μαντσίνι: "Θέλουμε το τέλειο παιχνίδι"

Μαντσίνι: "Θέλουμε το τέλειο παιχνίδι"
Μαντσίνι-Ίντερ

Την πεποίθησή του ότι η Ίντερ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο είχε χάσει από τη Λίβερπουλ στο πρώτο ματς, εξέφρασε ο τεχνικός των "νερατζούρι"

"Θα πρέπει να είναι ένα βράδυ χωρίς λάθη. Δεν θα πρέπει να δώσουμε χώρο στη Λίβερπουλ. Το βράδυ της Τρίτης, μόνο όσοι μπορούν να δώσουν το 100% και να τρέξουν για 120 λεπτά θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Πάντως, η σεζόν μας δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε στα καλύτερά μας, έχουμε παίκτες που ακόμα αναρρώνουν, και άλλους που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς.

Δεν είμαι απαισιόδοξος, πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε. Είναι απλά ότι πιστεύω πως η χρονιά μας δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".




Οι Μιλανέζοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν την Κυριακή 100 χρόνια ζωής, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για αυτό το ματς τους τραυματίες Κόρδομπα, Σάμουελ (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν), Μάξουελ, και τον τιμωρημένο Ματεράτσι (κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς), με τον Μαντσίνι να σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του με πέντε παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

"Με τόσους πολλούς ανέτοιμους, αυτό είναι μία πιθανότητα, όμως για να ανατρέψουμε το εις βάρος μας 2-0 θα χρειαστεί τέλειο ματς από κάθε άποψη. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όμως ξέρουμε ότι μπορούμε.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεμάτο εκπλήξεις. Δεν πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα παίξει αμυντικά. Θα κάνουν το παιχνίδι τους, εκτός και αν έχουν την τύχη που είχαμε στο πρώτο ματς και μείναμε από το πρώτο μισάωρο με παίκτη λιγότερο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχουν αποκλείσει τόσες μεγάλες ομάδες".







Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των "νερατζούρι" θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ρουμάνο αμυντικό, Κριστιάν Κίβου, με τους Ιμπραΐμοβις και Κρους να συνθέτουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης, με την τελευταία φορά που έπαιξαν και πάλι μαζί να είναι στο ματς του "Άνφιλντ".




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ