SERIE A

Μπερλουσκόνι: "Η άνοδος της Μόντσα στην Serie A με συγκίνησε πιο πολύ και από τις επιτυχίες με την Μίλαν"

O πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι | 21 Νοεμβρίου 2019
O πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι | 21 Νοεμβρίου 2019 @2019 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η άνοδος της Μόντσα στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι κάτι που έχει ενθουσιάσει σε απίστευτο βαθμό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ώστε να δηλώνει πως έχει χαρεί περισσότερο και από τα τρόπαια που έπαιρνε με την Μίλαν.

Πριν μερικά χρόνια και έχοντας αφήσει τα ηνία της Μίλαν σε άλλα χέρια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποδέχτηκε την πρόκληση του Αντριάνο Γκαλιάνι και ανέλαβαν από κοινού τις τύχες της Μόντσα, με τον "καβαλιέρε" να δικαιώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Και αυτό γιατί η Μόντσα, στην οποία εργάζεται πλέον και ο Φρανσουά Μοντεστό ως τεχνικός διευθυντής, προβιβάστηκε στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας για πρώτη φορά στα 110 χρόνια της ιστορίας της, με τον Μπερλουσκόνι να μην κρύβει τη χαρά του για το αυτό το γεγονός και να φτάνει να τη συγκρίνει με όσες βίωσε με τους ροσονέρι.

"Εξακολουθώ να είμαι ο πιο πολυνίκης ποδοσφαιρικός πρόεδρος στον κόσμο, χάρη στην Μίλαν. Όμως αυτή τη φορά, χάρη στον Αντριάνο Γκαλιάνι, που με έπεισε να αρχίσω αυτή την περιπέτεια τρία χρόνια πριν στην Serie C, κάναμε κάτι το εκπληκτικό.

Δώσαμε στην Μόντσα τη θέση που της αρμόζει στην Serie A", τόνισε ο Μπερλουσκόνι με δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (25/6) και πρόσθεσε:

"Προσωπικά θέλω να είμαι πρωταγωνιστής. Ίσως, όχι στην πρώτη σεζόν, αλλά θέλω να συναγωνίζομαι με τους κορυφαίους συλλόγους.

Ξέρετε ότι έχω πάρει τα πάντα με την Μίλαν, όμως τα συναισθήματα που βίωσα αυτές τις ημέρες με την άνοδο της Μόντσα ήταν κάτι το μοναδικό.

Η άνοδος της Μόντσα στην Serie A με συγκίνησε πιο πολύ και από τις επιτυχίες με την Μίλαν, με την οποία συνεχίζω να έχω έναν ισχυρό δεσμό".

Σημειώνεται πως οι Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι θα έχουν συναπάντημα με το -ένδοξο και λαμπρό- παρελθόν τους στις 23 Οκτωβρίου 2022 όταν η Μίλαν θα φιλοξενήσει στο Σαν Σίρο την Μόντσα για την 11η αγωνιστική, με την αντίστοιχη ρεβάνς στην έδρα της νεοφώτιστης να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ