SERIE A

Γκαλιάνι: "Νέος τεχνικός διευθυντής μας ο Μοντεστό, τον θεωρώ πολύ ικανό"

Ο Φρανσουά Μοντεστό
Ο Φρανσουά Μοντεστό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Φρανσουά Μοντεστό θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μόντσα, ενώ δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του πρώην στελέχους του Ολυμπιακού.

Ο Φραντσουά Μοντεστό θα συνεχίσει την επαγγελματική καριέρα του στην Ιταλία από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μόντσα μετά από μία πετυχημένη καριέρα στον Ολυμπιακό ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να τον καλωσορίζει με δηλώσεις του το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν στα γραφεία της ιταλικής λίγκας οι εκπρόσωποι των ομάδων της Serie A.

"Είναι ωραίο που επιστρέφω έπειτα από πέντε χρόνια, ξαναβρήκα φίλους. Συγκινήθηκα κυρίως επειδή ήταν η πρώτη φορά που είμαι εδώ για την Μόντσα.

Έχουμε έναν νέο τεχνικό διευθυντή που είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, τον επέλεξα επειδή θεωρώ πως είναι πολύ ικανός. Θέλω να τον κάνω να δουλέψει.

Ο στόχος μας ως ομάδα είναι να βρεθούμε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα", τόνισε με δηλώσεις του ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μίλαν και νυν εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, για να προσθέσει:

"Θα πρέπει να κάνουμε μία καλή ομάδα αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Serie A. Το μοντέλο; Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν ομάδες δομημένες για να μείνουν στην Serie A για πάρα πολύ καιρό: Αταλάντα, Σασουόλο, Ουντινέζε, ακόμα και η Βερόνα.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε σε αυτό το γκρουπ και όχι σε εκείνο των ομάδων που είναι μεταξύ της Serie A και της Serie B".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ