SERIE A

Μόντσα: Ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ρανόκια

Ο Αντρέα Ρανόκια με τη φανέλα της Ίντερ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπενεβέντο | 30 Ιανουαρίου 2021
Ο Αντρέα Ρανόκια με τη φανέλα της Ίντερ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπενεβέντο | 30 Ιανουαρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Αντρέα Ρανόκια μετράει αντίστροφα για να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μόντσα στην ιστορία της Serie Α, με τον δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως συμφώνησε με τους νεοφώτιστους για διετές συμβόλαιο.

Δέκα μόλις ημέρες μετά την επισημοποίηση της μεταπήδησης του Φρανσουά Μοντεστό από τον Ολυμπιακό στην Μόντσα, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή, έρχεται η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα της οποίας ηγείται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Αυτή ακούει στο όνομα Αντρέα Ρανόκια, με τον 34χρονο Ιταλό διεθνή στόπερ να μένει ελεύθερος από την Ίντερ (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου) και να δίνει τα χέρια με τους νεοφώτιστους στην Serie A για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την είδηση αυτή έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος μάλιστα αναφέρει πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις την ερχόμενη Τρίτη (21/6) για να κλείσει τυπικά το deal.

Σημειώνεται πως ο Ρανόκια έμεινε σχεδόν 11 χρόνια στην Ίντερ (μέσα σε αυτό το διάστημα υπήρχαν και δύο δανεισμοί του, σε Σαμπντόρια και Χαλ) όπου ήταν μάλιστα αρχηγός τη σεζόν 2014-15 (πριν δώσει το περιβραχιόνιο στον Ικάρντι), με τον έμπειρο στόπερ να μετράει συνολικά 223 συμμετοχές με τους νερατζούρι έχοντας 14 γκολ και 21 ματς με την εθνική Ιταλίας σε αυτό το διάστημα.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ