ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σπόρτινγκ και Μόντσα για τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Μαντί Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μόντσα.

Μπορεί η απόδοσή του να μην κυμάνθηκε στα επίπεδα που θα ήθελε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός την τελευταία σεζόν, ωστόσο ο Μαντί Καμαρά έχει αρκετή πέραση στο εξωτερικό και διατηρεί ψηλά το κασέ του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και την Ιταλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μόντσα έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο από τη Γουινέα.

Η Σπόρτινγκ έχει δεχτεί κρούσεις για την πώληση του Ζοάο Παλίνια (από την Γουλβς και την Μπάγερ Λεβερκούζεν) και του Ματέους Νούνιες (τον θέλουν η Μάντσεστερ Σίτι και η Έβερτον), ενώ φέρεται να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ντάνιελ Μπραγκάνσα.

Ο προπονητής των “λιονταριών” Ρούμπεν Αμορίμ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λισαβόνα, φέρεται να έχει στα υπόψη κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τεθεί θέμα κάποιας προσθήκης στο ρόστερ και, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να έχει στα ραντάρ του τον Μαντί Καμαρά.

Μάλιστα στην Πορτογαλία συνδέουν τον 25χρονο κεντρικό χαφ και με την Πόρτο, αν και στους δράκους επέστρεψε (μετά τον δανεισμό του στη Ρόμα) ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Βέβαια, οι μπλε παραχώρησαν προχθές τον Φάμπιο Βιέιρα στην Άρσεναλ, ενώ ο Βιτίνια βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επίσης ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Φρανσουά Μοντεστό για την Μόντσα, με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Όσο για το κόστος της μεταγραφής, οι ερυθρόλευκοι θα έμπαιναν σε συζητήσεις για την πιθανότητα παραχώρησης του Αφρικανού χαφ για ένα ποσό πάνω από τα 12.000.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ