ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Είμαστε αισιόδοξοι για Αντσελότι"

Μπερλουσκόνι: "Είμαστε αισιόδοξοι για Αντσελότι"

Την αισιοδοξία του ότι ο Γκαλιάνι θα καταφέρει να πείσει τον Αντσελότι να επιστρέψει στη Μίλαν εξέφρασε με δηλώσεις ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Θέλουν Μάντζουκιτς και Μάριο Σουάρεθ οι "ροσονέρι".

Ο δρόμος για την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στο "San Siro" άνοιξε από τη στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Ιταλό τεχνικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θεωρεί πως η Μίλαν μπορεί να κάνει το "κόλπο γκρόσο".

"Ελπίζω ότι ο Γκαλιάνι θα μπορέσει να πείσει τον Αντσελότι να έρθει στη Μίλαν. Είμαι αισιόδοξος όπως είναι και ο Γκαλιάνι", τόνισε ο ιδιοκτήτης των Μιλανέζων, ο οποίος αναφορικά με τα σενάρια περί πώλησης του συλλόγου σε ξένους επενδυτές, είπε:

"Δεν σκέφτηκα ποτέ να πουλήσω τη Μίλαν αλλά μόνο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει οικονομικά. Ψάχνω κάποιος να συνεισφέρει αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα".

Μπερλουσκόνι: "Είμαστε αισιόδοξοι για Αντσελότι"

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γκαλιάνι είχε μία πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του Αντσελότι και θα έχει και μία δεύτερη ενώ φέρεται να έχει δώσει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να απαντήσει οριστικά ο "Καρλέτο" στην πρόταση των Μιλανέζων.

Την ίδια ώρα δεν περιορίζεται μόνο στην περίπτωση του προπονητή καθώς ενημέρωσε τον μάνατζερ του Μάριο Σουάρεθ για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον πελάτη του ενώ φέρεται να κάνει προσπάθειες και για τον φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάριο Μάντζουκιτς.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ