ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επίσημο: Τέλος από τη Ρεάλ ο Αντσελότι

Επίσημο: Τέλος από τη Ρεάλ ο Αντσελότι

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο το "διαζύγιο" των "μερένγκες" με τον Ιταλό τεχνικό, Κάρλο Αντσελότι.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε λίγο μετά τις 20:00 (ώρα Ισπανίας) ο Φλορεντίνο Πέρεθ κι αφού προηγουμένως είχε ενημερώσει το Δ.Σ της "Βασίλισσας".

Έφτασε το 2013 στην ισπανική πρωτεύουσα, Μαδρίτη. Έφερε την πολυπόθητη "Decima", πήρε το Ευρωπαϊκό ΣούπερΚαπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλογων αλλά και το Copa del Rey, της προηγούμενης περιόδου. Φέτος, όμως, τίποτα. Ο Κάρλο Αντσελότι κύριος ήρθε πριν δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, κύριος φεύγει κι επίσημα τη Δευτέρα το βράδυ.

"Ήταν μία απόφαση δύσκολη. Ευχαριστώ τον Αντσελότι γι' αυτά τα δύο χρόνια δουλειάς. Αυτό θα είναι το σπίτι του, την επόμενη εβδομάδα θα ξέρετε το νέο προπονητή της Ρεάλ. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Θα ήταν ωραίο, ο νέος τεχνικός να μιλά ισπανικά. Οι ποδοσφαιριστές μου εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον προπονητή. Είναι η ίδια αγάπη που έχω κι εγώ. Σ' όλη τη χρονιά είχα καλή σχέση με τον Αντσελότι, αλλά όχι σε τεχνικό επίπεδο."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ