ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Δύο φανταστικά χρόνια..."

Αντσελότι: "Δύο φανταστικά χρόνια..."

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ όμως δεν κρατάει κακίες. Δείτε πως αποχαιρέτησε τους Μαδριλένους και διαβάστε για το έντονο πρέσινγκ της Μίλαν να τον αποκτήσει.

Ίσως κάποιος άλλος τεχνικός του δικού του βεληνεκούς να είχε βγάλει παράπονο ή και θυμό ακόμα απέναντι στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να αποδείξει για μία ακόμα φορά πως είναι ένας πραγματικός gentleman των γηπέδων.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Φλορεντίνο Πέρεθ πως η συνεργασία του με τον Αντσελότι λαμβάνει τέλος και πως μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο 55χρονος Ιταλός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες στο σύλλογο με μήνυμά του.

"Φευγω με τις αναμνήσεις δύο φανταστικών χρόνων στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχαριστώ το σύλλογο, τους οπαδούς και τους παίκτες μου. Φόρτσα Ρεάλ", ήταν το μήνυμα μέσω Twitter του "Καρλέτο" απέναντι στην πρώην πλέον ομάδα του ("ανέβηκε στα ισπανικά, στα ιταλικά και στα αγγλικά), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να καταλήξει στον πάγκο μίας ομάδας την οποία έχει ήδη προπονήσει στο παρελθόν.

Ο λόγος φυσικά για τη Μίλαν, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα και να προσπαθεί να πείσει τον Αντσελότι να μην μείνει εκτός δουλειάς για έναν χρόνο όπως είχε προαναγγείλει αλλά να αναλάβει άμεσα τους "ροσονέρι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ