ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προχωράει στην απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ με δανεισμό από την Άρσεναλ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι © 2021 ADAM DAVY / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, σύμφωνα με τη Daily Mirron.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να προχωράει τον δανεισμό του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ, σύμφωνα με την αγγλική "Mirror". Ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα να τίθεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα υπογράψει στους Καταλανούς και μάλιστα με λιγότερα λεφτά από όσα λάμβανε στους Λονδρέζους, ενώ είχε απορρίψει βελτιωμένες προτάσεις της Αλ Νασρ. Σύμφωνα πάντως με το ίδιο δημοσίευμα του δημοσιογράφου, Τζον Κρος, όλες οι προτάσεις που έφτασαν στους "gunners" για τον δανεισμό του Ενκέτια έχουν απορριφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με την Παρί για την παραχώρηση του Ντεμπελέ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει απελευθερώσει χώρο στο μπάτζετ της, ο οποίος μένει να φανεί αν θα είναι αρκετός για να "φέρει" τον Ομπαμεγιάνγκ στη Βαρκελώνη και κυρίως να μπορέσει να τον εγγράψει στη La Liga, λόγω του ισπανικού "salary cup".

Ο Ομπαμεγιάνγκ αγωνίζεται στο Λονδίνο από το 2018, όταν αποκτήθηκε από τη Ντόρτμουντ. Συνολικά σε 163 συμμετοχές πέτυχε 92 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΣΕΝΑΛ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ