ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντεμπελέ για να τον πάρει τώρα από την Μπαρτσελόνα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ματς της La Liga απέναντι στην  Μπέτις | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ματς της La Liga απέναντι στην Μπέτις | 4 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Μία ημέρα πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε ένα ακόμα βήμα για να βρεθεί εκτός Καμπ Νόου, με την γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato" να αποκαλύπτει προφορική συμφωνία του Γάλλου φορ με την Παρί.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν δείχνει διάθεση να αποδεχτεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του πέρα από τον Ιούνιο του 2022 και αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά άβολη θέση, με τους ανθρώπους των Καταλανών να έχουν αφήσει να εννοηθεί πως αν δεν απαντήσει θετικά στην πρότασή τους (προσφέρουν 14 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να μην κατεβαίνει από τα 20 εκατομμύρια) τότε θα παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα για τους επόμενους έξι μήνες.

Με την κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ψυχροπολεμική, ένα δημοσίευμα από την Γαλλία έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη τροφή στο σίριαλ Ντεμπελέ.

Αυτό προέρχεται από το "Footmercato", με την εν λόγω αθλητική ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως η Παρί ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη για να τον πάρει από τώρα και μένει να συμφωνήσει με τους Καταλανούς εντός 24ωρου για να ολοκληρωθεί το deal.

Μέχρι πρότινος Νιούκαστλ και Γιουβέντους ήταν οι ομάδες που ακούγονταν περισσότερο, ωστόσο το μπάσιμο της Παρί στο παιχνίδι δημιουργεί άλλα δεδομένα, από τη στιγμή που είναι η ομάδα που θα ήθελε πολύ ο Ντεμπελέ για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ οι πρωτευουσιάνοι έχουν αναπτύξει και μία άτυπη κόντρα με την Μπαρτσελόνα εδώ και μερικά χρόνια λόγω των μεταγραφών των Νεϊμάρ (2017) και Λιονέλ Μέσι (2021).

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως ο Λεονάρντο εκτιμάει απεριόριστα τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ντεμπελέ και επιθυμεί να κλείσει το deal, έχοντας υπόψη πως οι Παριζιάνοι χρειάζονται και φρέσκο αίμα στην επίθεσή τους, για να παντρευτεί με την μεγάλη εμπειρία που υπάρχει (34 ο Μέσι, 33 ο Ντι Μαρία, 29 ο Νεϊμάρ).

Μένε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Καταλανών στο φλερτ των Παριζιάνων και στο αν θα ενδώσουν στις πιέσεις που ενδέχεται να υποστούν την τελευταία στιγμή, με δεδομένο πως το τράβηγμα του σχοινιού στην υπόθεση Ντεμπελέ δεν τους έχει ωφελήσει στο παραμικρό μέχρι στιγμής.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ζεράρδ Ρομέρο, η Μπαρτσελόνα αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμύριων ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Ντεμπελέ, ενώ δεν αποκλείεται στο deal να προστεθεί και ο Μάουρο Ικάρντι μιας που είναι ένας παίκτης που αρέσει στον καταλανικό σύλλογο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ