ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ξένο σώμα ο Ομπαμεγιάνγκ, δεν προπονείται με τους υπόλοιπους

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι © 2021 ADAM DAVY / AP IMAGES

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εκτός της τιμωρίας με την αφαίρεση του περιβραχιόνιου του αρχηγού της Άρσεναλ, δεν θα προπονείται επίσης, με την πρώτη ομάδα μέχρι την αναχώρησή του για το Copa Africa, εξαιτίας του πειθαρχικού παραπτώματος.

Πρόσφατα η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε. Σύμφωνα με το "Athletic", ο Αφρικανός επέστρεψε καθυστερημένα από ταξίδι του στο εξωτερικό.

Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να μην αγωνιστεί ξανά για τον σύλλογο μέχρι την αναχώρησή του για την εκπροσώπηση της Γκαμπόν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα διαρκέσει από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph, η διοίκηση των Gunners αποφάσισε να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα όλο αυτό το διάστημα, αλλά να δουλεύει μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ, London Colney. Τ

ην ίδια στιγμή η κατάσταση αυτή εγείρει αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του στην αγγλική ομάδα, καθώς εάν δεν παραχωρηθεί δανεικός ή δεν πουληθεί, τότε η Άρσεναλ αναμένεται να επανεξετάσει την υπόθεση κατά την επιστροφή του από το Καμερούν, με τον Μικέλ Αρτέτα να πρέπει να αποφασίσει αν ο παίκτης μπορεί να ενταχθεί εκ νέου στην προπόνηση της πρώτης ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ