ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Κουντέ για τετραετές συμβόλαιο

Ο Ζιλ Κουντέ πανηγυρίζει μαζί με τον Ράκιτιτς σε ματς της Σεβίλλης απέναντι στην Ρεάλ | 17 Απριλίου 2022
Ο Ζιλ Κουντέ πανηγυρίζει μαζί με τον Ράκιτιτς σε ματς της Σεβίλλης απέναντι στην Ρεάλ | 17 Απριλίου 2022 @2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ένα ακόμα βήμα για να ντύσει στα μπλαουγκράνα τον Ζιλ Κουντέ ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τσέλσι είναι η Μπαρτσελόνα, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Τσάβι ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον στόπερ της Σεβίλλης.

Η Μπαρτσελόνα ενθουσίασε το κοινό της με την επιτυχία της απέναντι στην Ρεάλ στο φιλικό Clasico μεταξύ των δύο ομάδων στο Λας Βέγκας (επιβλήθηκε 1-0 με εκπληκτικό γκολ του Ραφίνια) τα ξημερώματα της Κυριακής και λίγες ώρες αργότερα οι φίλοι των Καταλανών έγιναν δέκτες μία ακόμα ευχάριστης είδησης.

Αυτή αφορά το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας τους για τον Ζιλ Κουντέ, με την "Μπάρτσα" να ανταγωνίζεται με την Τσέλσι για το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" της Σεβίλλης και του Γάλλου στόπερ και να δείχνει να έχει αποκτήσει το προβάδισμα έναντι των μπλε.

Όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport" μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης, οι Καταλανοί ήρθαν σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον 23χρονο Γάλλο στόπερ για να υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένουν να ολοκληρώσουν το dea με την Σεβίλλη.

Σημειώνεται πως οι Ανδαλουσιανοί δέχτηκαν μεγαλύτερη πρόταση από την Τσέλσι (65.000.000 ευρώ) όμως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δώσει άμεσα ένα μεγαλύτερο ποσό και σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα έχει βρει με τον παίκτη, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία σπουδαία και συνάμα ποιοτική κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ