ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Έτοιμη να αρπάξει τον Κουντέ μέσα από τα χέρια της Τσέλσι

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Έτοιμη να αρπάξει τον Κουντέ μέσα από τα χέρια της Τσέλσι

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ζιλ Κουντέ, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα προσπέρασε την Τσέλσι στο σπριντ και έφτασε πρώτη σε συμφωνία μετην Σεβίλλη για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το κόλπο γκρόσο στην επίθεσή της με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, δίνοντας 45.000.000 ευρώ (συν 5 με τη μορφή μπόνους) στην Μπάγερν και τώρα είναι έτοιμη για ανάλογο χτύπημα, αυτή τη φορά για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής της.

Αυτό είναι έτοιμη να το πραγματοποιήσει μέσω του Ζιλ Κουντέ, με τους μπλαουγκράνα να μοιάζουν να έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της απόκτησής του έναντι της Τσέλσι αλλά να κάνουν την ανατροπή, με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, να αποκαλύπτει το πρωί του Σαββάτου (23/7) πως ήρθαν σε συμφωνία με την Σεβίλλη για τον 23χρονο Γάλλο διεθνή στόπερ.

"Η συμφωνία έχει κλείσει κατά 99% και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα μέσα στην ημέρα", αναφέρει στο σχετικό tweet του.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να προτιμάει να μετακομίσει από την Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να αξιώνει ένα ποσό πάνω από τα 50.000.000 ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΕΛΣΙ ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ