ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λεβαντόβσκι έως το 2026

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λεβαντόβσκι έως το 2026

Η βόμβα του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (19/7) να ανακοινώνει και επίσημα τη σπουδαία μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός επιθετικός υπέγραψε έως το 2026 με ρήτρα 500 εκατ. ευρώ.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τους Καταλανούς να ολοκληρώνουν μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού με τον Πολωνό επιθετικό να αφήνει την Μπάγερν Μονάχου για λογαριασμό της ομάδας της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο "Λέβα" υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, έως το 2026, ενώ στο συμβόλαιο του έχει μπει ρήτρα 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής στράικερ έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Μπαρτσελόνα και η επίσημη ανακοίνωση ήταν απλά το τυπικό που έμενε ώστε να σφραγιστεί το "deal" ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παράλληλα και η Μπάγερν Μονάχου με τη σειρά της με ένα πολύ ωραίο tweet είπε το δικό της αντίο στον έμπειρο στράικερ και τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση το "deal" ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε με τη "Μπάρτσα" να καταβάλλει 45.000.000 ευρώ στην Μπάγερν συν 5 με τη μορφή μπόνους. Μάλιστα όπως γράφουν οι Ισπανοί η τελική συμφωνία ήρθε τρεις μέρες μετά την αρχική συμφωνία που ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ