ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1: Οι μπλαουγκράνα πήραν τη νίκη με γκολάρα Ραφίνια σε φιλικό με πολλά νεύρα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ του Ραφίνια κόντρα στην Ρεάλ σε φιλικό ματς | 23 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ του Ραφίνια κόντρα στην Ρεάλ σε φιλικό ματς | 23 Ιουλίου 2022 @2022 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Με τον Ραφίνια να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 1-0 της Ρεάλ σε ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Λας Βέγκας όπου ναι μεν ήταν φιλικό αλλά είχε μεγάλη ένταση. Ντεμπούτο για Λεβαντόβσκι με τους μπλαουγκράνα.

Το "Allegiant Stadium" στο Λας Βέγκας άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τα ξημερώματα της Κυριακής (24/7) και το φινάλε να βρίσκει τους μπλαουγκράνα να επικρατούν με 1-0.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Ραφίνια στο 27ο λεπτό, ο οποίος με μία άπιαστη αριστερή βολίδα εκτός περιοχής εκτέλεσε τον Κουρτουά, στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα των άγριων διαθέσεών του με τη φανέλα της "Μπάρτσα" μετά από τη μεταγραφή του από την Λιντς.

Πέρα από τον Βραζιλιάνο, πολλά φώτα έπεσαν πάνω στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα του Τσάβι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόνο ως φιλικό δεν αντιμετώπισαν το καλοκαιρινό Clasico οι δύο ομάδες.

Τόσο ο Κάρλο Αντσελότι όσο και ο Ντεστ παρέταξαν δυνατές αρχικές ενδεκάδες ενώ ο αγώνας σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση, με χαρακτηριστική μία φάση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όπου απειλήθηκε γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ (71' Οντριοθόλα), Μιλιτάο (62' Βαγέχο), Αλάμπα (46' Νάτσο), Ρίντιγκερ (46' Μεντί), Βαλβέρδε (46' Μόντριτς), Τσουαμενί (46' Κρόος), Καμαβινγκά (46' Καζεμίρο), Ροντρίγκο (70' Θεμπάγιος), Αζάρ (46' Ασένσιο), Βινίσιους (70' Ντίαθ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (62' Πένα), Αραούχο (62' Ντεστ), Κρίστενσεν (46' Ντε Γιονγκ), Γκαρσία (62' Πικέ), Άλμπα (46' Μπαλντέ), Γκάβι (46' Κεσιέ), Μπουσκέτς (62' Νίκο Γκονσάλες), Πέδρι (62' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ραφίνια (62' Ντεπάι), Λεβαντόβσκι (46' Ομπαμεγιάνγκ), Φάτι (46' Ντεμπελέ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ