ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για τις προσβολές προς τον διαιτητή στο Ρόμα - Βερόνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia © 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Με ποινή δύο αγωνιστικών μακριά από τους πάγκους τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Ζοζέ Μουρίνιο, για την άσχημη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή στον αγώνα της Ρόμα με την Βερόνα, που είχε οδηγήσει στην αποβολή του με κόκκινη κάρτα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγο πριν από το φινάλε του ματς πρωταθλήματος της Ρόμα με την Βερόνα, που έλαβε χώρα στο Ολίμπικο το περασμένο Σάββατο, και τρεις ημέρες μετά άκουσε την ποινή του από τον αθλητικό δικαστή.

Αυτή είναι αποκλεισμός από τον πάγκο των τζαλορόσι για δύο ματς, με τον special one να τιμωρείται τόσο για την υβριστική συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή Λούκα Παϊρέτο, όσο για τη χειρονομία με το... τηλέφωνο που έκανε, αφήνοντας αιχμές για τη σύνδεση του εν λόγω ρέφερι με το σκάνδαλο calciopoli και την Γιουβέντους λόγω του πατέρα του.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Πορτογάλος που τιμωρήθηκε από πλευράς Ρόμα αφού ποινή δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε και στον βοηθό του (γυμναστής τερματοφύλακων), Λουίς Ντα Κόστα Νούνο Σάντος, ενώ ο γυμναστής φυσικής κατάστασης, Στέφανο Ραπέτι, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο 5.000 ευρώ για προσβολές σε άτομα που βρίσκονταν στον πάγκο της Βερόνα.

Πέρα από τα δύο ματς που δεν θα μπορεί να καθοδηγήσει την Ρόμα (με Σπέτσια εκτός και Αταλάντα εντός), ο Μουρίνιο θα πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ εκτός γηπέδων μέχρι τις 8 Μαρτίου θα παραμείνει ο διευθυντής των τζαλορόσι, Τιάγκο Πίντο, λόγω της μη πρέπουσας συμπεριφοράς του στο ματς με τους Βερονέζους.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ