ΡΟΜΑ

Το "Η Γιουβέντους σε έστειλε" στον διαιτητή που απειλεί τον Μουρίνιο με βαριά καμπάνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Βερόνα | 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Βερόνα | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η αποβολή του Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του Ρόμα - Βερόνα ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία ακόμα και 3 αγώνων μακριά από τους πάγκους για τον Πορτογάλο, λόγω των όσων φέρεται να φώναξε απευθυνόμενος στο διαιτητή της αναμέτρησης.

Το ματς με την Βερόνα το βράδυ του Σαββάτου άνοιξε ακόμα περισσότερες πληγές για την -ταλαιπωρημένη τη φετινή σεζόν- Ρόμα, αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις επιτυχίες (έμεινε στο 2-2 στο Ολίμπικο) αλλά είδε και τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παϊρέτο, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες πρόλαβαν να καταγράψουν μία χειρονομία του special one προς το διαιτητή, όπου έκανε πως μιλούσε στο τηλέφωνο, με την "La Stampa" να δίνει στη δημοσιότητα ζουμερές λεπτομέρειες για τα όσα έλεγε ο προπονητής των Ρωμαίων.

"Σε έστειλαν εδώ για αυτό το σκοπό, η Γιουβέντους σε έστειλε", φώναζε ο Μουρίνιο στον διαιτητή σύμφωνα με την τορινέζικη εφημερίδα, που αναφέρει πως ο Πορτογάλος κινδυνεύει πλέον με τιμωρία δύο ή και τριών ακόμα αγωνιστικών εκτός πάγκων.

Ποιος ο λόγος που ο Μουρίνιο ενέπλεξε την Γιουβέντους στο ματς της Ρόμα με την Βερόνα και συνόδευσε τα λόγια του προς τον άρχοντα του αγώνα κάνοντας χειρονομία... τηλεφώνου;

Αυτό έχει να κάνει με το οικογενειακό background του διαιτητή Λούκα Παϊρέτο, με τον αδερφό του, Αλμπέρτο, να δουλεύει για την Γιουβέντους εδώ και οκτώ χρόνια και το τελευταίο διάστημα να είναι υπεύθυνος με το τμήμα εσόδων του Allianz Stadium.

Ο πατέρας τους, Πιερλουίτζι Παϊρέτο, ήταν πρώην διαιτητής και κατόπιν αρχιδιαιτητής, που το 2006 ήταν από τα πρόσωπα που είχαν τιμωρηθεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο calciopoli, που αποκαλύφθηκε μέσα από διαρροή τηλεφωνικών συνομιλιών (σ.σ. για αυτό το λόγο και η χειρονομία του Μουρίνιο) και το οποίο συγκλόνισε το ιταλικό ποδόσφαιρο οδηγώντας μεταξύ άλλων στον υποβιβασμό της Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος Λούκα Παϊρέτο, που μπήκε στο στόχαστρο του Μουρίνιο, είναι από τους πλέον έμπειρους διαιτητές της Serie A, έχοντας σφυρίξει 92 ματς στην κορυφαία κατηγορία ως τώρα, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι και διαιτητής FIFA.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ