ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο μετά την ισοπαλία με τη Βερόνα: "Δεν θα μιλήσω, καλύτερα να πάω σπίτι για δείπνο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε τη σιωπή μετά την ισοπαλία της Ρόμα κόντρα στη Βερόνα, τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, και με ανάρτησή του στα social media τόνισε πως είναι καλύτερα να γυρίσει σπίτι του για δείπνο.

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ζοζέ Μουρίνιο λόγω των άσχημων εμφανίσεων της Ρόμα, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η διοίκηση είναι σκεπτική για την προοπτική της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά το τέλος της σεζόν.

Το Σάββατο (20/2) μάλιστα, οι "τζαλορόσι" αν και βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ απέναντι στη Βερόνα, έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας 2-2 και συνέχισαν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη -τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στη Serie A και αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Coppa Italia από την Ίντερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που όπως αναπαράγεται στα Μέσα είναι υπ' ατμόν δεν θέλησε να μιλήσει μετά το φινάλε του αγώνα, αλλά με δημοσίευση στα social media τόνισε πως θα προτιμήσει τη σιωπή και να επιστρέψει σπίτι του για δείπνο.

"Εικόνα 1 κατοχή μπάλας. Εικόνα 2 απευθείας ποδόσφαιρο. Εικόνα 3 λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους και για αυτούς παλεύω. Εικόνα 4 δεν θα μιλήσω, είναι καλύτερα να πάω σπίτι για ένα ωραίο δείπνο", έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ